foto

Peter Outerbridge

  • nar. 30.6.1966 (52 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Giant Little Ones
Level 16
2015 Len a spol.
Voracious
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Vražedná minulost
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 Saw 6
Trosečníci (TV film)
2007 In God's Country (TV film)
Jmenuji se Sára (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Intimate Stranger (TV film)
Nabít a zabít
Populace 436
2005 Milionová vražda (TV film)
Země mrtvých
2004 Ill Fated
2003 Cold Creek Manor
Risen, The (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
Bay of Love and Sorrows, The
Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Portrét zločince
Trudeau (TV film)
Vometáci
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
2000 Double Frame
Fools Die Fast
Marine Life
Mise na Mars
Out of Sync (TV film)
1999 Better Than Chocolate
Escape from Mars (TV film)
Katastrofy (TV film)
Let 535 (TV film)
1998 Čest gladiátora
1997 Smrtelný experiment (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Closer and Closer (TV film)
Dinner Along the Amazon (TV film)
Giant Mine (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Kissed
1995 Amnézie (TV film)
Android Affair, The (TV film)
Michelle Apts., The
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Replikátor
1993 For the Moment
Kokosy na sněhu
Paris, France
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Hate Mail
1991 Oběť krásy (TV film)

TV seriály

2019 The Umbrella Academy (TV seriál)
The White Violin (E10)
Number Five (E05)
Extra Ordinary (E03)
2018 Těžké dny (TV seriál)
Život v těžké době (E08)
Bezhlavě (E07)
Vyhrát za každou cenu (E06)
další epizody (8)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Carapace (S02E14)
Imperium (S02E12)
S.E.R.E. (S02E01)
12 opic (TV seriál)
Odkaz (S04E04)
2017 Pure (TV seriál)
Baptism (S01E06)
Communion (S01E05)
Funeral (S01E04)
další epizody (6)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Commander-in-Chief (S01E14)
Backfire (S01E13)
The End of the Beginning (S01E12)
The Expanse (TV seriál)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
Necromanteion (E09)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
12 opic (TV seriál)
Hyena (S02E09)
Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Šavlozubec (S02E12)
Gorila (S02E11)
další epizody (9)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Blood and Water (TV seriál)
Nebezpečné umění (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ztroskotání (S08E15)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Ipsa Scientia Potestas Est (S02E05)
Governed as It Were by Chance (S02E04)
další epizody (5)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Blood Relations (S02E12)
Kings and Pawns (S02E11)
Party Line (S02E07)
další epizody (8)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Elements of Surprise (S01E06)
Armistice (S01E05)
Bringing Up Bombshell (S01E04)
další epizody (6)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (6)
Nikita (TV seriál)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
Svatyně (TV seriál)
Gumoví lidé (S01E04)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 D.A., The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Poor Tom Is Cold (E02)
Except the Dying (E01)
ReGenesis (TV seriál)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a maratónec (S01E08)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
Via Dolorosa (S03E21)
Darwin's Eye (S03E17)
další epizody (4)
1998 Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
Skull and Bones (S03E06)
TEOTWAWKI (S03E03)
další epizody (5)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Nový druh (S01E14)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace