foto

Peter Outerbridge

  • nar. 30.6.1966 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Len a spol.
Voracious
2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2013 Haunter
2011 John A.: Birth of a Country (TV film)
2010 Nebezpečná láska (TV film)
2009 Saw 6
Trosečníci (TV film)
2007 In God's Country (TV film)
Jmenuji se Sára (TV film)
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Intimate Stranger (TV film)
Nabít a zabít
Populace 436
2005 Milionová vražda (TV film)
Země mrtvých
2004 Ill Fated
2003 Cold Creek Manor
Risen, The (TV film)
2002 Bay of Love and Sorrows, The
Kainovo pronásledování: Tvář (TV film)
Portrét zločince
Trudeau (TV film)
Vometáci
100 dní v džungli (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Kainovo pronásledování: Přísaha
2000 Double Frame
Fools Die Fast
Marine Life
Mise na Mars
Out of Sync (TV film)
1999 Better Than Chocolate
Escape from Mars (TV film)
Katastrofy (TV film)
Let 535 (TV film)
1998 Čest gladiátora
1997 Smrtelný experiment (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Closer and Closer (TV film)
Dinner Along the Amazon (TV film)
Giant Mine (TV film)
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
Kissed
1995 Amnézie (TV film)
Android Affair, The (TV film)
Michelle Apts., The
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Replikátor
1993 For the Moment
Kokosy na sněhu
Paris, France
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
Hate Mail
1991 Oběť krásy (TV film)

TV seriály

2017 Designated Survivor (TV seriál)
Commander-in-Chief (S01E14)
Backfire (S01E13)
The End of the Beginning (S01E12)
Pure (TV seriál)
Baptism (E06)
Communion (E05)
Funeral (E04)
další epizody (6)
The Expanse (TV seriál)
Here There Be Dragons (S02E11)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
Pilot (S01E01)
No Easy Days (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Clementine (S02E13)
Pangaea (S02E12)
The Contingency (S02E11)
další epizody (9)
12 opic (TV seriál)
Hyena (S02E09)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ztroskotání (S08E15)
The Art of More (TV seriál)
12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Ipsa Scientia Potestas Est (S02E05)
Governed as It Were by Chance (S02E04)
další epizody (5)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Risk nebo zisk (S02E06)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (6)
Nikita (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Útržky minulosti (S01E01)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 D.A., The (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Poor Tom Is Cold (E02)
Except the Dying (E01)
ReGenesis (TV seriál)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
Day 2: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S02E19)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
Via Dolorosa (S03E21)
Darwin's Eye (S03E17)
další epizody (4)
1998 Milénium (TV seriál)
Human Essence (S03E08)
Skull and Bones (S03E06)
TEOTWAWKI (S03E03)
další epizody (5)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Nový druh (S01E14)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace