Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Wade Dalton (Kaiwi Lyman), který pracuje v utajení na případu obchodování s lidmi, zajme Serika Ibrayeva (Sanjar Madi), tajemného agenta z mongolského podsvětí. Čas se krátí a Wade musí dostat Serika zpátky do Mongolska, kde spojí síly s drsným policejním detektivem Ganzorigem (Amra Baljinnyam) ve snaze přimět Serika svědčit u soudu proti členům zločineckého syndikátu, kteří jsou ochotni udělat cokoli, aby je zastavili. (Cinemax)

(více)

Recenze (20)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, kde se dají dohromady rozdílné postavy - nejdřív to mezi nimi skřípe, ale nakonec jedou na stejný vlně, takže mi to sedlo. Kromě prostředí Mongolska, které jsem ve filmu moc neviděla, asi bych to spočetla i na prstech jedné ruky, film ovšem nic nového nepřináší. Obyč akčňák s dávkovanými přestřelkami a bitkami. Na jedno zkouknutí dobrý. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Výborný a výborne nakrútený akčný film. Netuším čo za inovácie očakávali ostatní tunajší diváci, ale ja som dostal presne to čo divák od akčného filmu požaduje. Napätie, akciu, suché hlášky a príbeh, ktorý nenudí a má spád. To všetko v perfektných a neopozeraných lokáciách Mongolska. Takže za 4 jurty. (6.12.2020) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě než uživatel malarkey spolu s mongolama se kterýma chodí chlastat uspořádá první ročník mongolského filmového festivalu, na mě vyskočila tahle mongolská akční jednohubka a musím říct že jsem se nenudil. Svou přímočarostí a docela u drsností, ale naivitou to připomínalo akční 80 léta a to teda rozhodně beru všema deseti. Ono stejně, když člověk má možnost vidět mongsolský akčňák je to samo o sobě rajcovní. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická gangstersko akční záležitost ušitá podle osmdesátkového střihu (včetně knírku hlavního hrdiny a la východoněmecký pornoherec) s lehce smrtonosně zbraňovým vzorkem, navíc příjemně „korektní,“ neb udělat v Mongolsku padouchy z Kazachů je cca totéž, jako kdyby kriminálka Anděl (proč jsem jí jen vzpomněl - asi že mi Ganzorig připomínal Taclíka?) naháněla kuplířský gang složený z kdysi pod Říp přikočovavších Indočechů. Tak aspoň že pod Burchan Chaldůnem na tohle jebou. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Mongolská spojka“ sa pohybuje niekde v strednej línii akčňákov, ktoré mali v sebe väčší potenciál, ale z nejakého dôvodu to nevyužili. Film surovejší s celkom slušnými bojovými scénami (mlátička vo vlaku v poriadku, ale čo prítomnosť cestujúcich?). Akčné scény na lepšej úrovni. Scenár však trochu povrchný, bez väčšej odvahy viac zakombinovať s príbehom. Podobne je to aj s postavami, nehovoriac o občasných vedľajších častiach príbehu, napr. FBI agent Dalton – zachytenie jeho vzťahu s jeho bývalou vzhľadom k tomu, aký čas tomu venujú, mi príde trochu zbytočný. Záver filmu končí tam, kde by to ešte pokojne pár minút mohlo pokračovať. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama