Reklama

Reklama

Naši kluci


Obžalovaní 2 a 3 (E08)

(epizoda)
  • USA Chapter 8: Defendants 2 and 3

Obsahy(1)

Jinon a Avišaj byli zadrženi policií a v případu vstupují pod označením "obžalovaní 2 a 3". Situace blížícího se procesu začíná těžce dopadat na všechny zúčastněné a vyjevuje se její společenský rozměr i politické pozadí. Zatímco zadržení mladíci se snaží co nejlépe vyváznout ve vězeňském prostředí, jejich dopadením pro mnohé další vše teprve začalo. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přibývají nelogičnosti a scénáristické lapsy a trhliny. Zásadní je ta, kdy se v Šabaku rozhodnou, že toho mladého židovského hippie-kriminálníka, Jochiho, kterého používají jako krysu, znovu vsadí do vězení, protože už jim venku k ničemu není, a vzápětí vidíme, jak ho strčí do cely naproti Jinonovi s Avišajem, a dokonce je spolu pouštějí na dvorek, aby se mohli umlouvat, aniž by s ním měli smluvenou spolupráci nebo ho napíchli. Nepochopitelně tak kluci mohou v klidu z vězení např. odhalit spoluprací s kamarády venku (nevidíme, jak toho dosáhli) pravou identitu vyšetřovatele Simona, Šabaku rovnou pod nosem, aniž by se to Šabak vůbec dozvěděl. Takhle snadné to fakt je? *** Nebo se najednou v osmém díle objeví do té doby nezmíněný a neukázaný další syn rodičů zabitého Mohameda, aby pronesl jedinou větu... *** Suha tady nejdřív potřebuje tlumočníka, aby se s právníkem Uri Korbem dorozuměla, ale když je v posledním díle navštíví u nich doma a sejde se jen s ní a se synem, najednou nemá potíže s ním plynule hovořit. *** Další - s tím související - věc je, že původně složitější děj a pohledy najednou začínají krystalizovat a vyhrocovat se až příliš plakátově a černobíle... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud by nebylo záležitostí, které už přede mnou rozebrala JitkaCardova, šel bych s hodnocením klidně na čtyři hvězdičky, ale ty minely ve scénáři mě fakt hodně rušily. Chvílemi jsem měl dokonce pocit, že jsem asi musel jeden až dva díly minout, protože se mě tvůrcům podařilo dokonale zmást. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Připojuji se k zde uvedeným komentářům. A děkuji za ně neb jsem v posledních epizodách nabyla dojmu, že trpím Alzheimerem. Je to děravý a nepřehledný. Ke všemu se mnou cloumají emoce a toho autistu nesnáším od začátku. A co se týče izraelsko-palestinského konfliktu, vidím rudě už dlouhodobě. Nemohu to rozvádět s ohledem na současnou cenzuru a politiku. ()

Reklama

Reklama