Reklama

Reklama

Apache: Carlos Tevez a jeho život

(seriál)
  • Argentina Apache: La vida de Carlos Tevez (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Tahle drsná dramatizace životního příběhu Carlose Teveze ukazuje jeho cestu za fotbalovou slávou v příšerných podmínkách argentinského Fuerte Apache. (Netflix)

Recenze (6)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Ach ty dialogy, leckterá dramata by se mohla učit. Už dlouho jsem nebyl z ničeho tak nadšený. Brát to jako životní příběh Teveze, tak jdu s hodnocením asi níž, ale v tomto případě jsem si pouze užíval seriál s vynikajícími hereckými výkony a úžasným scénářem. Opravdu radost pohledět a velmi příjemné překvapení. ()

LittleJohnny 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře rozběhnutý seriál, škoda toho konce, přišlo mi to strašně narychlo ukončené. Taky bych čekal, že dojde ke konci k nějakému prolnutí s reálnými záběry, ať si divák udělá lepší obrázek. ()

Reklama

yvona 

všechny recenze uživatele

Chápu snahu o autentičnost, tak se i já snažila akceptovat casting nejhnusnějších stvoření...přesto se mi zvedal žaludek,kdykoliv se představitel dětské role v prvních epizodách usmál. Vlastně se ani nemusel usmívat. Ve skutečnosti Carlos Tevez jako dítě tak odpudivý zdaleka nebyl. https://lifebogger.com/cs/carlos-tevez-childhood-story-plus-untold-biografie-fakta/. Další skutečnost,která odebírá body, je fakt, že místo prvních pěti epizod stačila jedna s vynecháních nesmyslných a do děje nijak nezasahujících dialogů (pokud to lze tak nazvat) a různých prapodivných přestřelek negramotných tupounů, připomínajících obludárium. ()

bif 

všechny recenze uživatele

VELMI příjemné překvapení. Čekal jsem hloupoučkou reklamu pějící ódy na Carlose Téveze a dostal jsem drsný argentinský příběh, který je skvěle natočený, výborně zahraný a má tempo jako blázen. ()

rodik 

všechny recenze uživatele

Skvělá záležitost, kterou by si neměl nikdo nechat ujít. Tento seriál není pouze pro fotbalové fanoušky, naopak, jestli jsou fotbalové scény v deseti procentech scén, tak je to hodně. První housle tu hraje prostředí chudinské čtvrti v Argentině, drogy, násilí, vraždy, války gangů, šílené podmínky k žití... Během jednotlivých epizod jsem se ani neuměl vžít do toho, v jakém pekle tam Tevéz vyrůstal. Dejte této sérii od Netflixu šanci, určitě neuděláte chybu! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama