Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film rozpráva o štyroch spolužiakoch z univerzity, ktorí sú omylom zapletení do odhalenia najväčšej drogovej pašeráckej trasy medzi USA a Mexikom. Kvôli tomu sú prenasledovaní nemilosrdným drogovým bossom. (dixx)

Recenze (7)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Dva studenti pořádají casting do svého mini hororového filmu, do kterého vyberou kurva sexy zrzku, vlastně všichni ti herci jsou celkem oukey. Pak jedou společně natočit finální scénu, někam k hranicím Mexika, kdy vlezou nechtěně do špatné budovy, která slouží kartelu - drogy, zajatci apod. Celé to bylo v pohodě koukatelný do doby, než si frajer "zapálí" cigaretu a kouř, který vydechuje je přidaný digitálně. Od té chvíle začne neuvěřitelná záplava amatérských/komických scén. Tohle dílo je natočený spíše pro zábavu - zřejmě začínající režisér, ale kurva jak se tohle může dostat na DVD a vlastně nechápu, jak se to dostalo až ke mně. Hvězda za úvod, který dost navnadil (Policajtovo výpověď) a slušné "herce/herečku" Doporučuji ale, se tomuto vyhnout. (1. komentář, 9.hodnocení) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Witnesses je horor, ktorý sa dá porovnať so skupinou Chinaski. Názov v pohode, ste zvedavý, čo príde, ale keď zistíte, že líder sa volá Malátny, nemôžete čakať žiadny nárez. Podobne aj v tomto filme. Svedkovia je dobrý názov pre thriller, pokiaľ teda nejde o svedkov Jehovovych. Ale keď tam hrá nejaký Cirkus Šalevský, musíte sa mať na pozore, či nepôjde len o úbohú napodobeninu Humberta. Neviete na čom ste, no keďže tam za prvých 20 minút zaznie asi 25 krát slovo "shit", tvorcovia vám jasne naznačujú, aká je kvalita diela. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Plakát bezva, to jóóó... Tedy ne ten co visí tady, ale jiný, s borcem v masce na xichtě a sekáčkem v ruce. A o čem že tohle amatérské "FFko" jako je? No o partě studentíků, kteří se chystají natočit jakýsi amatérský horrorový kraťas (nejspíš jen záminka jak sbalit nějakou tu babu) a nechtěně se připletou do výslechově-mučící akce dvojici členů jakéhosi hodně hustého španěláckého kartelu. No co vám budu povídat - je to hrůza. Ovšem hrůza jiného druhu, než asi tvůrci zamýšleli. Pekelné herecké výkony omladiny, pekelný scénář, pekelné hlášky, pekelná "akce", pekelný závěr. Peklo. Jedna za to, že jsem už viděl ještě větší sračky a šup s tím do koše. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to tocene aj ako F.F. projekt, ale i ako normálny film. Je prakticky bez príbehu. Zacinajuci filmári prídu, lepšie povedané vylúpia jeden sklad, ktorý bude živší ako si mysleli, no viac mŕtvy ako živý. Je to nenápadité, herci boli viac nehercami. Boss je tu len na začiatku, prednesie najlepšiu vetu filmu( do prestrelky sa noze nenosia) a potom je az na konci, skoda, ten bol sympaťák. Logika sa tu neobjavovala často a je jasné, že film je robený hlavne pre niekoľko nadšencov, ale do toho klubu ja nepatrím. Poslednej dobe som videl, veľa horších sraciek, tak aspoň slabe 2* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Witnesses“ je prostě levnou záležitostí, která byla tak trochu natočená jako found footage, ale tak trochu zároveň jako klasický film, protože v některých scénách prostě nebylo možné dodržet found footage formát, na to neměli tvůrci dost dobrý scénář a neměli to tak dobře promyšlené. Fanoušky found footage to neurazí, ostatní to rozhodně nenadchne. Mě gradace nijak nezaujala. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako já vím, že found footage horory bývají často bez scénáře , ale tady ta stupidita bije do očí. Já Vám nevím, ale abych nenašel v skladě pod průsvitným bílým igelitem ženskou to bych musel být strašný debil o to, že když utíkám před někým dko mě chce zabít určitě nebudu točit reportáž o drogách a umývat si ruce nepíšu radši. . Tak, že 4 děcka točí krátký horor o stalkerovi co sleduje ženskou a ona se mu musí bránit. Mají dotočeno a zbývá jim poslední scéna a jelikož nemají kde ji natočit (v Usa asi nebyl volný žádný volný sklad nebo podělaná garáž) tak jedou do Mexika si to natočit do skladu. Tam, ale narazí na uneseného chlápka a na drogový kartel o 2 členech (já vím strašně moc). Pan Burghart si to režiroval psal k tomu scénář a i produkoval , stříhal a dokonce si zde i zahrál (asi to je ten černoch co na začátku mluví) a tak to taky dopadlo. Chtěl jsem dat i tři, ale ten konec je úplná hovadina žádný drogový boss by se sebou nenechal tak vymrdat navíc ta ženská ke konci hodně přehrává. Viděl jsem horší found footage a s daleko lepším rozpočtem a herci tak, že 2 hvězdy. P.s. 1 Na Imdb to má 61 procent jako vážně? P.s. 2 popis filmu je úplně mimo asi ho dotyčný/á ani neviděl žádný drogový boss jich nehoní a určitě není nemilosrdný teda honí jich pouze jeden vrah. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Děj je prostý a vyznívá jako obyčejná povídka. Čtyři spolužáci z nějaké univerzity začnou natáčet scény pro svůj studentský film v nějakém skladišti, kde si zrovna nějaká drogová mafie vyřizuje své účty. Samozřejmě se vzájemně všimnou a začne klasický masakr. Což o to, na jednoduchý a prostý slasher by to vcelku stačilo, jen kdyby se Christopher Burgart coby režisér, scenárista, střihač a herec v jedné osobě rozhodl, jak to vlastně chce natočit. Zpočátku to vypadá na found footage, které však má až neuvěřitelné trhliny. Zkrátka si nedokázal poradit, aby to celé v této vizuální podobě zůstalo. A tak se do toho pletou záběry nemající s found footage nic společného. Nakonec i ten scénář vypadá, jako kdyby byl narychlo splácaný na koleně. Pokud vůbec nějaký byl. A tak to vypadá, že snad i tento snímek je ryze studentským filmem. Autoři ještě na sobě musí hodně zapracovat. ()

Reklama

Reklama