Reklama

Reklama

Solární protipóly - Série 1 (2020) (série)


Podstata přenosu hmoty (S01E01)

(epizoda)
  • USA The Matter Transfer Array (více)

VOD (1)

Korvo, Terry, Yumyulack a Jesse ztroskotají na Zemi a setkají se s lidmi. (Disney+)

Recenze (4)

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stroskotana mimozemská rodinka sa snaží žiť riadny život na planéte zem, ale stretáva sa na každom kroku s rasizmom a xenofóbiou. Mimozemské praktiky ale dokážu potrestať nejeden opozičný jazyk, aj je to má byť samotný Funbucket clone. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Solar Opposites jsem už nějakou dobu věděl, ale absolutně jsem netušil, že za nimi stojí stejný tvůrčí tým jako v případě Ricka a Mortyho. A soudě dle pilotu jsem konečně zase natrefil na dospělý animák, co mě na nějakou chvíli zabaví. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Tato epizoda se odehrává rok poté, co mimozemšťané nouzově přistáli na Zemi po zničení jejich vlastní planety. (KGBelik)
  • Když Yumyulak a Jesse stojí před ředitelnou, je možné vidět plakát s reklamou „Schwifty: Live Jazz.“. Jedná se o odkaz na populární rčení z Ricka a Mortyho (od r. 2013), na kterém pracovali Justin Roiland i Mike McMahan. (KGBelik)
  • V úvodní sekvenci seriálu Funbucket je možné spatřit, jak Funbucket škrtí šnůrou Justina Roilanda (autora seriálu), který má na sobě azurově zelené tričko s logem Hulu. (DJDVD)

Reklama

Reklama