Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle zkouší vymyslet, kam dál po střední, a má co dělat, aby zvládala vztah na dálku s Noahem, složité přátelství s Leeem a svůj zájem o nového spolužáka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (52)

Kosmoslav 

všechny recenze uživatele

Úspěšné pokračování úspěšné teen romance – pozoruhodnou věcí je, že se mi oba filmy líbily v podstatě stejně. Oba mi přišly kvalitativně velice podobné. I když kvalita obou filmů je jen lehce nadprůměrná, myslím si, že si i takovýto žánr filmů zasluhuje své místo na filmové scéně. Jak jsem říkal, celkově se jedná o lehce nadprůměrný film, jediný aspekt, jenž se mi ve dvojce moc nelíbil byla jista překombinovanost příběhu – příliš zvratů, příliš dějových linek, myslím, že trochu zbytečně. Pokud by měla být trojka, určitě se rád podívám. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Příjemně to plynule navazuje na jedničku, přátelství Elle a Leeho je stále fajn ("Nesmrdím?" ... přičichne jí k podpaží ... "Ne."). Nevýhoda je, že zatímco jednička byla překvapivě víc o přátelství, než o lásce, což bylo osvěžující a fajn, dvojka už cílí (logicky) trochu jinam a není to tak zajímavé. Přesto se to vidět v pohodě dá. Trojku nepotřebuji. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla 12 letá holka, byl bych nadšený. Neuvěřitelná naivní pitomost o ošklivé, nesympatické holce, kterou ze záhadných důvodů chtějí všichni a ona tak musí řešit životně důležitá dilemata, kterému chlapci daruje svůj věneček. A je to roztažené na více než 2 hodiny. Aspoň to letní L.A. je fajn. A ano jsou tu i gayové... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Kissing Booth 2" bolo asi mojim najväčším očakávaním tohto roku na Netflixe. Bol som zvedavý kam sa príbeh Elle posunie a čoho sa dočkáme tentokrát. A musím povedať, že opäť pokračujeme v rovnakom duchu ako aj naposledy. Ale opäť platí, možno to tak budem vnímať iba ja. Ale to nevadí. Povedal by som úprimne, že Joey King sa do toho opäť pustila s veľkou dávkou chuti a života. A je veľmi prirodzená. Celkovo mám pocit, že všetci herci pôsobia veľmi zohrato a ako dobrá partia. A vďaka tomu jednotlivé scénky majú veľkú dávku života a energie. A úprimne si myslím, že aj konflikt vo filme je spracovaný veľmi dobre. Dokonca si myslím, že lepšie než v poslednom filme. Dokážem pochopiť úplne každého. Je to asi ideálny film pre tínedžerov. Sú v ňom dobré myšlienky a hlavne podané veľmi zrozumiteľne. Každý z nás vo vzťahu niečo potrebuje. Musíme si zvyknúť, že veci sa časom budú meniť. A takisto, že lož má krátke nohy. A možno to raz človeku prejde, no postupne to môže prerásť oveľa ďalej. Film má možno trošku rozpačitý začiatok a Elle tu pôsobí miestami úplne stratená a ide si to viac-menej svojim vlastným smerom, no pôsobilo to, ako keby sa to snažilo byť všade. No nakoniec si to jednotlivé scénky vzalo správne pod krídla a vytiahlo z nich to najlepšie. Priateľstvo je úprimné, láska je úprimná, konflikty sú skutočné a všetci občas toho vieme veľa povedať, no nevieme počúvať. Myslím si, že ak máte 18 a práve budete maturovať, tak toto je presne séria pre vás. Je to síce americké a na Slovensku nezažívame veci v takomto štýle. Ale čo sa týka vzťahov, konfliktov a emócií, všetko pôsobí skutočne. Som zvedavý kam sa séria posunie, nakoľko už Netflix avizuje tretí film na 2021. A verím, že to opäť bude niečo, čo ma príjemne poteší. Možno by som prijal viac humoru, no ako celok pre mňa film funguje. Hodnotenie: A- ()

AmonGoeth 

všechny recenze uživatele

Hraniční hrdinové, oscilující mezi idealizací svých protějšků v momentech, kdy vše (zdánlivě) funguje, a jejich následnou devalvací v důsledku neschopnosti dodržet jakákoliv předem ustanovená vlastní či společenská pravidla. Sebestřednost se stává normou se stejnou samozřejmostí, s jakou povrchnost nahrazuje hloubku. Jestli Hollywood svou tvorbou zabil romantiku, pak Kousající budka II odvalila kámen z jejího hrobu, vytáhla ven co z romantiky zbylo, převlékla tohoto Lazara do líbivých šatů, mrtvolný pach zakryla parfémem a zmrzačený výsledek s parádou promenáduje lidem na očích. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Počas záverečných titulov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Joey King (Elle Evans) během natáčení musela nosit paruku, protože si před tímto filmem oholila vlasy pro seriál Odhalení (od r. 2019). (SONY_)

Související novinky

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama