Reklama

Reklama

Mariachi

Trailer

Obsahy(1)

Osamělý mariachi (hudebník) přichází do malého města v Texasu, do města, o kterém si myslí, že mu přinese štěstí. Vše, co chce, je být muzikantem jako jeho otec, dědeček a pradědeček. Ve stejné době přichází do města zabiják. Oba muži mají na sobě černý oblek a v ruce pouzdro na kytaru. S tím rozdílem, že hudebníkovo pouzdro obsahuje jeho milovanou kytaru a zabijákovo je plné zbraní. Dochází k jejich záměně a hudebník je nucen vyměnit kytaru za jeho zbraň a bojovat proti nebezpečnému a nemilosrdnému podsvětí za pomoci majitelky místního baru, do které se zamiluje. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (28)

Desperado (1995)

  • Rodriguezův celovečerní debut Mariachi (1992) slavně vznikl za pouhých 7 tisíc amerických dolarů. Toto pokračování stálo 7 milionů. (NIRO)

Red 11 (2019)

  • Film je založen na výzkumné nemocnici, kde Robert Rodriguez prodával své tělo, aby zaplatil natáčení filmu El Mariachi (1992). Název Red 11 označuje barvu trička a číslo, které mu bylo přiděleno. (Zdroj: ČSFD)

Red 11 (2019)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 7000 amerických dolarů, což je stejná částka, za kterou Rodriguez natočil i svůj debutový snímek El Mariachi (1992). (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama