Reklama

Reklama

Rod Draka - Série 2 (2024) (série)


Prostý lid (S02E06)

(epizoda)
  • USA Smallfolk

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (51)

Kropajda1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se dočkali lesbické scénky. Jinak nic. Za co tady lidé dávají 4 hvězdy, netuším. Dynamika seriálu se vůbec s Hrou o trůny nedá srovnávat. Tam byly epizody, kdy člověk musel popadnout dech. Tady je to nuda, jako by chtěli využít ty kulisy, co měli a chyběl jim děj. Zřejmě se dočkáme "ohromujícího a naprosto nepředvídatelného finále", (ha.ha.ha) ale jinak to je docela nuda. ()

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po jeden a pol serii v pomerne stabilnej kvalite prichadza bizarna epizoda. nic-nedianie kulminuje, pricom dietlove socialisticke serialy mi pridu vyrazne akcnejsie i aktivnejsie. pri samoucelnych homoscenach uz automaticky davam hviezdicku dolu, kedze tieto nikoho nezaujimaju a ani nevzrusuju, mozno s vynimkou zopar aktivistickych bojovych lesieb. nuz a napokon seasmoke vystalkuje zvysneho clena milli vanilli, o ktoreho sa doteraz dej ani len neobtrel. keby slo aspon o druheho corlysovho bastarda, ktoremu vyvoj dlazdil v uplynulych dieloch cestu a vkladal donho anticipaciu divaka, davalo by to zmysel. uz nech sa to konecne pohne a cely ten neprehladny komparz sa preriedi. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pocitově nejslabší epizoda celého seriálu doposud. Přesto mě to prostě baví. Daemonova linka je nejslabší věcí v celé druhé sérii, ale nebudu lhát, líbí se mi camea herců. Je to zajímavě rozehraný a já jsem i přes tu slabší epizodu pořád v tom maximálně ponořen. Zbývají dvě epizody, tak snad to bude stát za to. Mám pocit, že se stane něco zlého. ()

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zacina me to stvat, je tam milion postav, které zdánlivě nemají význam, aby třeba za 5 epizod, přinejhorším v přístí řadě, měli. Problém je, že jim nejsou napsané dobré scény a jsou krátké. 100x bych se radši díval na trampoty krysařů, než smutného Geralta (bastard?) a jeho nemocného dítěte, ale je mi jasné, že v posledním díle nebo v přístí řadě bude mít význam. Kluci bastardi maj aspoň potenciál do přístího, předposledního, dílu. Ta dcera, už ani nevím koho, s Daemonem měla tak 5 minut prostoru za celou řadu, teď je u nějaké paní jak z Princezny Nevěsty a asi si osedlá draka, doufám, že dřív než v posledním díle. Daemonova halušky už jsou druhým dílem přes dáru, ale předpokládám, že v posledním díle se konečně někam pohne. Prostě to rozmělnění je znát a cucání z prstu nad rámec předlohy vs. skoky x let dopředu z minulé řady, maj jasného vítěze. Zlatý Sapochnik, možná to je důvod přoč od projektu pláchl. Z těch 6+ hodin letos zatím stálo za něco tak hodina. Kdo by to byl čekal, že dvě nejlepší věci co v roce 2022 byli a to The Boys i HoD, které dostali pečlivý nadstandardní časový treatment 2 let, budou taková mizérie. Ale ti Boys alespoň vytáhli druhou půlku. Tady zůstávaj kvalitní herci, skvělý design, občas velmi slušně napsaný a zahradný dialog a velmi zřídka skvělá scéna. Za mě je to málo. ()

MrFarmer odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se nám HoD naplno odkopal. Nějaký posun dějem se opět nekoná, Daemon asi do konce série bude pít otrávené víno a nikam jinam mimo Harrenov se nepodívá a díky tomu můžeme hodinu koukat na rozbor ženských citů, lesbické scény a protlačované černošské Targaryeny. Protože bílý muž si draka ochočit nesmí, zato černoch ano. Toto byl můj poslední díl. ()

Reklama

Reklama