Reklama

Reklama

InstaQueen

(pořad)
všechny plakáty
Reality-TV / Dokumentární
Slovensko, 2019, 61 min

Účinkují:

Zuzana Plačková

Obsahy(1)

Patrí medzi najsledovanejšie na sociálnych sieťach a jej život sledujú státisíce ľudí. Občas má obyčajný život, inokedy siahne po luxuse a bez obáv sa prizná, že si dopraje nielen drahé oblečenie, ale aj luxusné dovolenky. Pred svojimi sledovateľmi sa na nič nehrá a tvrdí, že presne taká istá, ako sa prezentuje na internete, je aj v každodennom živote. Nahliadnite aj vy do „neobyčajného“ života Zuzany Plačkovej. Spoznajte jej manžela Reného a zažite s nimi nielen romantiku, ale aj ich pravú, nefalšovanú a poriadne divokú taliansku domácnosť. (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tu som čakal celkové hodnotenie na jasnej nule, pretože Plačková je určite horšia než Veštiareň. Nedokážem pochopiť, ako táto umelá kreatúra spolu s jej kamarátkami z výstavy umelých figurín s IQ pod úrovňou zarezanej sliepky môže mať cez polmilióna sledovateľov. Škoda, vďaka užívateľovi misho04 má program už 3 percentá, čo je minimálne o tri viac než si zaslúži. Zrejme to bude instagramový onanista. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy bývam taký stručný. Ale toto je fakt ODPAD najväčšieho kalibru! STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS!!! ()

coscarelli

všechny recenze uživatele

Svet upadá do záhuby. Neprišiel som, nepočul som, nevidel som. Pecka pre mladých a nenormálnych. Toto nič nikomu neprináša, len rozširuje vulgárny slovník užívateľa. Nebezpečie zákalu oka a žaludočneho vredu. Nepozerať! Nechcem urážať hodnotenie odpad!, preto ho strkám späť do vrecka. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem akým orgánom premýšľajú v TV JOJ, ale toto pustiť na obrazovky? To naozaj chcú aby celá nová mladá generácia vyzerala, chovala sa a žila týmto spôsobom? ()

Reklama

Reklama