Reklama

Reklama

První pokušení Krista

(TV film)
  • Brazílie A Primeira Tentação de Cristo (více)

Obsahy(1)

Ježíš, který právě slaví třicítku, představí rodině překvapivého hosta. Vánoční speciál tak zvrhlý, že musí být od komiků z Porta dos Fundos. (Netflix)

Recenze (17)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Sfetovaní primitívi si dokážu kopnúť len do jedného náboženstva. Sú to intolerantní zbabelci, ktorý urážajú elementárnu slušnosť, ale aj rovnosť. Veď ak sú takíto frajeri, tak neviem prečo nenatočia nejaký film, kde bude napríklad Dávidova hviezda potretá hovnom alebo Mohamed pichať ovce. Tam vaša umelecká sloboda už nesiaha alebo sa bojíte odrezanej hlavy? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil férově daroval bych Ježíšovi k třicátinám čtyři kousky, když jsem ale viděl, jak se kvůli třičtvrtěhodinovému snímku hryžou křesťani do zadku, dal jsem tomu plnou palbu, protože to evidentně splnilo svůj účel. Místní variaci Rolniček už vyzvedl C0r0ner, výborný byl i trojúhelník "neposkvrněná"- paroháč- nabíječ. Nebyla to tedy žádná inteligentní zábava, ale jak se chcete inteligentně bavit s někým, kdo si myslí, že se veškerá moudrost světa skrývá v jediné notně zmatené publikaci? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Přesně jako v The Last Hangover se tady nádherně kydá hnůj na náboženství a všechno s ním spojené. Místy je to absurdní na hranici možností, ale o to přesně jde, ne? Především písnička u kláves je naprostá špička a chování Boha také stojí za to. Parádní dementní zábava pro každého, kdo nevěří na hloupé starověké pohádky. 90% ()

Trevor odpad!

všechny recenze uživatele

Ako inak. Liberálny hnoj z Netflixu opäť kopol do náboženstva, ako inak do kresťanského. Ono to už nie je vôbec vtipné o čom svedčí 1 a pol milióna podpisov vyzbieraných na stiahnutie tohto seriálu z ponuky Netflixu. Počas Ježišovho tripu sa síce na chvíľu objaví aj Budha a Šiva, ale neobjaví sa tam žiaden ortodoxný Žid a samozrejme Alláha tvorcovia iba spomenú, že sa schoval. Hnoj, ktorý toto natočil si je totiž až príliš dobre vedomí, ako dopadla redakcia novín humoristického denníka Charlie Hebdo a svoje hlavy majú radi tam, kde ich majú. Pokus o humor je úbohý a stačí si pozrieť vyoké hodnotenia užívateľov a hneď viete, kto má tak vytretú a prehúlenú prázdnu hlavu, že verí že za všetkým zlým vo svete sú kresťania. Akýkoľvek prejav náboženskej neznášanlivosti mi je proti srsti ale toto prekonalo asi všetok odpad, ktorý som doteraz videl. A neveril som tomu, že sa tak stane, pretože film Miluji Tě k sežráni musel totiž tiež niekto, kto súrne potrebuje psychiatrickú starostlivosť odborníkov. Myslím, že aj ľudia ktorým sa tento počin páčil by tak mali učiniť. Žijeme v 21. storočí a Vaše okolie Vás určite odsudzovať za to nebude, rovnako tak ako ani ja. Mne Vás je iba ľúto... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Bezmála 2,5 miliónu Brazilců podepsalo petici požadující stažení filmu z nabídky streamovací služby Netflix. Jejich požadavek následně podpořil brazilský soud. (klukluka)
  • Film vytvořila brazilská komediální skupina Porta dos Fundos. Na její sídlo hodili odpůrci jejich díla 24. prosince 2019 dva molotovovy koktejly. (klukluka)
  • „Děláme satirickou tvorbu, ve které se prostřednictvím humoru vyjadřujeme k nejrůznějším tématům naší společnosti a kultury. Jsme přesvědčeni o tom, že umělecká svoboda a svoboda vyjádření obecně jsou nezbytnými základy demokratické země,“  prohlásili tvůrci poté, co se na webu Change.org objevila petice namířena proti filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama