Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Toniho, syna italské emigrantky, po matčině smrti adoptuje německy mluvící pár ze Švýcarska. Mladíka však sužují tělesné i duševní neduhy, kvůli kterým je nakonec vyhoštěn ze země. Proti své vůli je poslán do Itálie, kde žije několik let ve skrovném přístřešku na břehu řeky Pád. Občas si najde podřadnou práci, ale své velké vášně pro kreslení se nevzdává. Setkání se sochařem Renatem Marinem Mazzacuratim jej přiměje zkusit malovat. Brzy se vydává na cestu za spásou. Strhující příběh Antonia Ligabueho, osamělého revolucionáře moderního umění. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (1)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

dosti specifický film.Ale už se stává ,že v dějinách umění se vyskytují jedinci ,kteří jsou postiženi nemocemi ale v umění jsou génii.Jen mi chyběly delší záběry na obrazy.Jako když v galerii máte čas studovat detaily.Tady nabídli jen celek.Fantastická kamera s citlivým snímáním světla a stínů.Záběry, ve kterých  se Toni řítí krajinou na motorce byly samy o sobě uměleckým dílem.Píseň, která zazněla na konci snímku v závěrečných titulcích ,byla opravdu pro fajnšmekry. ()

Galerie (38)

Související novinky

8. ročník MittelCinemaFest bude online

8. ročník MittelCinemaFest bude online

23.11.2020

Začíná VIII. ročník Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest, který je na programu od 26. listopadu do 3. prosince na platformách MYmovies.it a LIVE moje kino v bezplatné online… (více)

Reklama

Reklama