Reklama

Reklama

Moře kouzel

Trailer 1
Animovaný / Komedie / Rodinný
Rusko, 2020, 84 min (Alternativní 80 min)

Obsahy(1)

Rodinné animované dobrodružství z pera scenáristy Aleca Sokolowa, nominovaného na Oscara za film Toy Story: Příběh hraček. Bojácný a stydlivý delfín Delphy objeví v moři kouzelnou klenbu. Ta dokáže každou rybu proměnit v to, čím by chtěla být… (Bioscop)

Recenze (9)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Prostředí moře je atraktivní a tento film je celý roztomile dětsky barevný. Prvoplánově růžová krásná delfíní slečna, světle modrý sympaťák a černý jeho protivník v lásce mi brka nerozhodí (tu přímočarou prvoplánovost narušuje rovněž černá nejlepší kamarádka krasavice, leč vzhledem k tomu, že i ona patří k pretorianům vládce moře, stejně jako nechtěný ženich, vcelku to dává smysl). Myšlenka kruhů proměny a zaplavených podmořských měst je hezká, dospělému vadí jen zpochybňování existence lidí. Nemyslím si, že by zvířata byli idioti. Mnoho z nich pluje ke břehům, vídají lodě ... zkrátka o naší existenci nepochybně vědí,  takže nějaké haha nad zmínkou o tom, že delfín zase viděl člověka, se může konat maximálně, pokud ... chtěla jsem napsat, pokud je vám méně než pět, ale ani pětileté dítě není idiot, aby mu tohle nedošlo. Fungování dalších kouzelných kruhů vůbec nedává smysl, ale to ruší právě jen dospělého. Rok je pro ditě neměřitelná jednotka, protože malé dítě má rovnítko mezi "celý den" a "pořád". Zlé murény, boj o moc, podlý mořský ďas, půvabní delfíni, pro děti pár líbivých a na jeden poslech přežitelných písniček. Pokud máte dítko mezi čtyřmi a šesti lety věku, je Moře kouzel dobrá volba, pokud mladší, bude se nudit po půl hodině, pokud starší, budete konfrontováni s otázkami, na než je jediná pravdivá odpověď: "Protože je scenárista debil." ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabulinké. Jedna hviezda za nič extra ale predsa len pozerateľnú animáciu a druhá hviezda za to, že sa to dcérke ako tak páčilo. Ale fakt nič extra, potenciál magických kruhov totálne nevyužitý a postavičky otravné a hlúpe od prvej do poslednej. ()

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

Moja chyba. Čakal som ruského Nema, a dostal som celovečerák Flippera a Lopaku s otrasnou animáciou a nudným príbehom. Dokonca aj hudba bola miestami až otrasná. Táto rozprávka zabaví snáď len deti do 8 rokov. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Malý animák na úrovni „nenáročná jednohubka“. Malé rybičky a podmorský svet vznikol pre najmenších divákov (žiadne veľké veci typu Hľadá sa Nemo nečakajte.). Hlášky ako „Sea Wars“ alebo „Som dobrý alebo skvelý starosta?“ sú vypustené na správnom mieste a v správnom čase. Vizuálne a koncepčne žiadna veľká sláva. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Je to barevné, je to roztomilé, je to pěkně animované, je to z mořského světa a je to relativně krátké. Pro děti ideální. Dospěláka, který už viděl celou řadu skvělých animáků, to rozhodně nemůže nijak zvlášť nadchnout a bavit. Ruský pokus o animovaný trhák bohužel vyšel dost naprázdno, vše už tady jednou bylo, vše už bylo řečeno, vše už bylo viděno. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dúfal som, že Rusi prídu s nejakým zaujímavým atypickým animákom, ktorý bude konkurovať tým veľko-nákladovým. Dostal som ale iba veľmi "suchú" kópiu Nema a jeho kamarátov s jemne priblblým dejom a infantilným prevedením. Už len čakám, kedy Putin obviní Západ aj z tohto nepodarku :) 30 % ()

Domineus 

všechny recenze uživatele

Animák, ktorý dospelým nič nepovie, no pre deti môže byť dobrou voľbou, keďže animácia bola za mňa slušná a celkové prostredie bolo veľmi zaujímavé a farebné. Myslím si, že ten potenciál tu bol dosť veľký, no vznikla z toho až prehnane jednoduchá zápletka. 35% ()

Bagrowitz 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých hlášek ale zase scény u kterých jsem si říkal že ty ryby jsou totálně blbí. Dobrých scén bylo méně, ale najdou se. Bohužel to není jeden z animáků co si v kině užívám víc jak děti kolem mě. Každopádně pro děti dobré, proto 3*. ()

Reklama

Reklama