Reklama

Reklama

VOD (1)

Ángel, mechanik z madridského předměstí, se zamiluje do Estrelly. Jenže pak se zaplete se zločinci a dostane se do hledáčku houževnatého detektiva. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (23)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinové utrpení bez jediného pozitiva je za mnou a můžu s klidem říct, že mě film dlouho takhle nenasral a nemám snad jedinou věc, kterou bych tady mohl pozitivně hodnotit. Anglický dabing je na facku, Rio hraje hrozně a oproti MoneyHeistu je to úplně jiný člověk, hudba je příšerná, scénář hloupý a nejhorší věc jsou tak stupidní dialogy, až jsem se chvílema styděl za herce sám, a to nehledě na to, že když řeknu že 50% slovní zásoby byly nadávky, tak nepřeháním. Scény skáčou doslova jedna na druhou často bez návaznosti, není na nic čas a všechno se jede na kvantitu, kdy se ve filmu stane věcí dost, ale současně vůbec nic. Hlavně že na sex scény si tvůrci vyhradili klidně i několikaminutové záběry, ale když jde o děj, tak rychle rychle dál🙃. Támhle skočíme o rok, pak zase o dva, pak o 4 zpátky a hlavní postava se po prvním týdnu “v práci” chová jako zkušený gangster. Schválně si film pusťte, pak si přečtěte tenhle komentář a řekněte mi jedinou věc, kterou vidíte jinak, protože tenhle film je objektivně katastrofa. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Když na to tak člověk kouká z pohodlí a klídku domova, tak ho prostě musí napadnout, jestli by na to měl nervy a jestli ten normální život není přece jenom lepší. Neexistuje žádná snadná cesta k hromadě peněz a vlivu. Za vše se musí zaplatit. Já byl celkem spokojený, mělo to spád a nenudil jsem se. Za mě lehce nadprůměr. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Na začiatku roka som si povedal, že budem hodnotiť len horory, thrillery a nanajvýš filmy, ktoré sa k nim aspoň približujú. Tu je žáner len thriller a tak som k tomu aj pristupoval. Lenže tam chýba určite žáner akčný, lebo sa veľmi podobá na rýchle a zbesilo šmrncnutý s Dannyho jedenástkou, len na Španielsky spôsob. Vážne som sa bavil. Hlavná postava mi prišla najskôr nesympatická, ale ako sa oťukal, bol z neho človek, čo vie, čo chce. Má 121 minút, ale vobec nenudí. Je tu všetko čo tu má byt a aj niečo na vyše. Naozaj, stále je ako na hojdačke . Do väzenia. von z väzenia. komu mam veriť a komu zas neveriť, kto ma odrbe a kto je lojálny a ďalšie veci, čo sú úzko späté s podvodom či klamstvom. A tak akčná stránka je bravúrna, ale i tak je tu niekoľko prešľapov, ktoré tu 1* vzalo, ale na silne 4* to aj tak malo určite. A ten koniec, ach ten koniec... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Režisér Daniel Calparsoro mě už minule překvapil drsnou krimi Ticho ve sněžném městě a tentokrát si vzal na paškál gang mladých kriminálníků toužící po penězích a po slávě a je to svěží exotická zábava, která má šmrnc. S hereckým cástingem jsem velmi spokojený. Objeví se zde dvě známé postavy z Money Heist ( Rio v hlavní roli a opět detektiv Tamayo, který mu jde po krku .. Náhoda?) Riuv boss je největší španělská hvězda Luis Tosar a ženský cásting, tam jsem spokojen obzvlášť. Ať se jedná o krásnou milfku právnici či ústřední 2 španělské kočky, o kterých se mi bude zdát nejspíš ještě pár dní. Film při stopáži 2 hodin má skvělé tempo, sune se kupředu rychle, Rio přepadává klenotnictví za klenotnictvím a dostává se ze spárů policie nepřetržitě. Skvělá letní hudba, erotické scény, napětí, vypjaté finále se šokujícím vyvrcholením, které zvyšuje o hvězdu navíc. Po stránce scénaře to mohlo být španělsky vypiplanější, ale bavil jsem se rozhodně víc než u poslední várky filmů. 7/10. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu přepálená krimi, kde sympatický Miguel Herrán hraje zpočátku naprostého začátečníka ve zločinu kvůli dívce svého srdce, aby se hned vzápětí stal téměř bossem a po té se oženil s dcerou největšího šíbra, který to vše řídí. A to vše bez jakéhokoliv posunu v ději. Vše se děje tak zvláštně nereálně a nelogicky a naprosto nepochopitelně. Přes to všechno se na to dobře dívá a nenudí to. Nicméně celkově to žádná pecka žánru to není. Za mě 75% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Uvedenie filmu bolo pôvodne plánované na 28. augusta 2020. Vďaka koronakríze sa však presunulo až 3x z 2. septembra na 27. novembra a následne na 18. decembra. (MikaelSVK)
  • Miguel Herrán zde hraje zločince Ángela a Fernando Cayo policejního detektiva Duqueho. V seriálu Papírový dům (od r. 2017) hrál Herrán také zločince a Cayo policejního detektiva. (Yoshimitsu)

Reklama

Reklama