Reklama

Reklama

Gekidžóban kjočú rettó

  • Japonsko Gekijouban Kyochuu Rettou (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po havárii letadla během školního výletu uvízla Mutsumi a její spolužáci na zdánlivě opuštěném ostrově. Poté, co našla ostatní přeživší, očekává, že budou zachráněni do tří dnů. Nepočítá však s tím, že ostrov je obydlený gigantickým zabijáckým hmyzem a její znalosti o motýlech, vosách a dalších mohou být to jediné, co pomůže jí a spolužákům přežít. (Wade)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

Agonie odpad!

všechny recenze uživatele

Birdemic jako anime. Líp se tenhle shitfest popsat nedá. Audiovizuální stránka neexistuje; scénář taky ne - o čem mám mluvit? ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Japonský anime ekvivalent levných creature feature horrorů z videodistribuce. Je to japonské a je to animované, takže čekejte poměrně explicitní podívanou (ať už z pohledu násilí, tak z pohledu erotiky), ale jinak je to v podstatě obyčejné béčko, které má naanimované pěkně jen postavy, ale už nic jiného (ti 3D CGI hmyzáci, to je otřes), jede podle okoukaného scénaristického kadlubu, a ničím vlastně nedovede překvapit. Průměr, který z mého pohledu nadšeného entomologa neodborníka zvedá využití netradičních hmyzích (a jiných) druhů. Otakárci a střechatka mě mile překvapili, hrnčířka a motolice podivná pak vyloženě nadchly, protože to jsou živočichové, kteří jsou svými životními cykly opravdu děsiví a jako materiál v horrorové fikci až do této chvíle zůstávali v podstatě nevyužití. ()

Reklama

Ulquiorra Cifer 

všechny recenze uživatele

Naprosto parádní hororová záležitost ( pro lidi co mají fobie z hmyzu asi ne, ale co se dá dělat). Trochu mě tam chybělo pavoučí a štíří zastoupení, ale člověk nemůže mít všechno. Pěkná animace + příběh alá přežij. Za mě prostě *****, a budu se těšit na pokračování. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama