foto

Takuja Eguči

  • nar. 22.5.1987 (33 let)
    Ibaraki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Eiga Given
Kjočú rettó
2019 Tagatame no Alchemist
2018 Gekidžóban Tokimeki Restaurant: Miracle 6
Sanrio danši
2017 Hacukoi Monster
Kono subarašii sekai ni šukufuku o!
2016 Luger Code 1951
Yahari ore no seishun Love Come wa machigatteiru. Zoku: Kitto, onna no ko wa osatō to Spice to suteki na nanika de dekite iru.
2014 Kimi no iru mači
Love Stage!!
Mušibugjó
2013 Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru.
Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Kuroko no Baske: Baka dža katenai no jo!
Čokotan!
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
Gekidžóban Inazuma Eleven GO vs Danball senki W
2010 Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
Hime Gal Paradise: Love and Beauty
2009 Higaši no Eden gekidžóban: The King of Eden
Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2020 A3! (TV seriál)
Senja ičija monogatari (S01E08)
Ataraší kisecu (S01E07)
ARP Backstage Pass (TV seriál)
Kami no tó (TV seriál)
2019 Actors: Songs Connection (TV seriál)
B-Project: Zeččó Emotion (TV seriál)
Dimension High School (TV seriál)
Domestic na kanodžo (TV seriál)
Ensemble Stars! (TV seriál)
Given (TV seriál)
Grimms Notes: The Animation (TV seriál)
Kono jo no hate de koi o utau šódžo yu-no (TV seriál)
Stand My Heroes: Piece of Truth (TV seriál)
Ultraman (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
W'z (TV seriál)
2018 Baki (TV seriál)
Bakumacu: Ren'ai bakumacu kareši gaiden (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu II (TV seriál)
Čúkan kanriroku Tonegawa (TV seriál)
2017 Caribadix (TV seriál)
Dynamic Chord (TV seriál)
Džúni taisen (TV seriál)
Idolish Seven (TV seriál)
Musekinin Galaxy Tylor (TV seriál)
Nuinui Hinobori sankjódai (TV seriál)
Re:Creators (TV seriál)
Roku de naši madžucu kóši to Akashic Records (TV seriál)
Sakurada Reset (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
TsukiPro The Animation (TV seriál)
Óšicu kjóši Heine (TV seriál)
Čó šónen tanteidan NEO (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Girlish Number (TV seriál)
Hatsukoi Monster (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Kimi ni magic kjun! (E13)
Toukeru mori no nemurihime (E12)
Anata wa unmei no ódži-sama (E11)
další epizody (13)
Nidži'iro Days (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
2015 Absolute Duo (TV seriál)
Baby Steps (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu (TV seriál)
Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Moje love story! (TV seriál)
Ore no kokoro (E24)
Uči no harujasumi (E23)
Ore e no tegami (E22)
další epizody (24)
Utawarerumono: Icuwari no kamen (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Haru wa, furicumoru juki no šita ni te juware, mebuki hadžimeru. (S02E13)
Imada, kare no motomeru kotae ni wa te ga todokazu, honmono wa mačigai cuzukeru. (S02E12)
Icudemo, Hajama Hajato wa kitai ni kotaete iru. (S02E11)
další epizody (13)
Kuroko no basket (TV seriál)
Episode 25 (S03E25)
Episode 24 (S03E24)
Episode 23 (S03E23)
další epizody (25)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Himegoto (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Urutoraman Ginga Esu (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Dia no Ace (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Jahari ore no seišun rabukome wa mačigatteiru. (TV seriál)
Dakara, karera no macuri wa owaranai. (S01E13)
Kóšite, kare to kanodžo no seišun wa mačigai cuzukeru. (S01E12)
Sošite, sorezore no butai no maku ga agari, macuri wa saikó ni festival tte iru. (S01E11)
další epizody (13)
Makai ōji: Devils and Realist (TV seriál)
Mušibugjó (TV seriál)
Pocket Monsters: The Origin (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
2012 Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
Episode 24 (S01E24)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (25)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Shinigami no Katagoshi ni Eien wo Miru (E24)
Haizome no Chesu ni Chekkumeito wo Tsugeru (E23)
Kurisumasu Kyaroru wa Madobe no Saiwai wo Kazaru (E22)
další epizody (24)
Hidan no Aria (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Sengoku Paradise: Kiwami (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
MM! (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
2009 Gokudžó!! Meča mote iinčó (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
K-ON! (TV seriál)
Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 Akikan! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky