Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leo Borlock (Graham Verchere) je priemerný študent na strednej škole. Dostáva slušné známky, je členom školského pochodového orchestra a ničím nevyčnieva. Všetko sa však zmení, keď stretne Stargirl Caraway (Grace VanderWaal), sebavedomú novú študentku so záľubou v ukulele. Je najprv ignorovaná a zosmiešňovaná, no kúzlom svojej osobnosti si ľudí k sebe nakoniec pritiahne. Hlavne Lea, ktorý sa pri Stargirl dostáva na horskú dráhu emócií. (Arsenal83)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Poslední hraný film Walt Disney Pictures s logem Motion Picture Association of America z roku 1967 na konci závěrečných titulků. Společnost se v září 2019 přejmenovala na Motion Picture Association a nápis pod logem byl změněn pouze na písmena MPA. (J.F.B.)
  • Film se natáčel od září do listopadu 2018 na lokacích v Novém Mexiku,  ve městech Albuquerque, Santa Fe a Truth or Consequences. Tamní Hot Springs High School představuje fiktivní Mica High School. (J.F.B.)
  • 5. března 2020 zveřejnila Grace VanderWaal píseň „Today and Tomorrow“, kterou napsala v průběhu natáčení filmu v Novém Mexiku. Režisérce Julii Hart se skladba zalíbila, jakmile ji poprvé uslyšela a okamžitě se ji rozhodla zařadit do soundtracku. (J.F.B.)
  • Film je natočen podle stejnojmenné knihy od Jerry Spinelliho, poprvé vydané v roce 2000. (J.F.B.)

Reklama

Reklama