foto

Maximiliano Hernández

  • nar. 1973
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sicario: Nájemný vrah
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
Imperial Dreams
2012 Marvel One-Shot: Item 47
2011 Marvel One-Shot: The Consultant
Thor
Warrior
2010 Odsouzení
2009 Hotel pro psy
2008 Hrdost a sláva
2006 Jmenovec
Mentor
2000 Temná zákoutí
1999 Jako zběsilý

TV seriály

2017 Hand of God (TV seriál)
He Must Be (S02E10)
What a Man Can Be (S02E09)
The Last Thing Left (S02E08)
další epizody (9)
Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Detect, Deceive, Destroy (S04E09)
Feast (S04E07)
další epizody (6)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Scuttle (S03E10)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Výměna (S07E11)
2015 Hand of God (TV seriál)
The Tie That Binds (S01E10)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
One Saved Message (S01E08)
další epizody (7)
Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Valkýra (S02E11)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
další epizody (10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Do baru přijdou dva námořníci... (S01E08)
další epizody (6)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
End of the Beginning (S01E16)
Yes Men (S01E15)
Živí mrtví (TV seriál)
Coda (S05E08)
Kříže (S05E07)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Hub (S01E07)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Safe House (S01E09)
Mutually Assured Destruction (S01E08)
Duty and Honor (S01E07)
další epizody (9)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
Zabijeme Bridget (E19)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Takže ony jsou dvě (E07)
Chudé děti to tak dělají (E06)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
Sally in the Alley (S01E04)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S07E02)
Day 7: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S07E01)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Jedna hodina (S03E17)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Harvest (S08E04)
1994 Prisionera de amor (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marvel Studios: Assembling a Universe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace