foto

Damian O'Hare

  • nar. 13.8.1977 (41 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Constantine City of Demons: The Movie
2017 Slůně v nesnázích
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2008 Střepy v hlavě
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly

TV seriály

2018 Constantine: City of Demons (TV seriál)
2016 Justice League Action (TV seriál)
Timeless (TV seriál)
The Capture of Benedict Arnold (S01E10)
Agent Carter (TV seriál)
The Edge of Mystery (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý spis (S13E23)
2015 Dobrodružství Kocoura v botách (TV seriál)
2013 Hell on Wheels (TV seriál)
Cholera (S03E07)
Searchers (S03E05)
The Game (S03E04)
další epizody (4)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
In vino veritas (S13E13)
2012 Hatfieldovi a McCoyovi (TV seriál)
2004 If... (TV seriál)
2003 P.O.W. (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Jeden z hrstky pilotů (S02E02)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)
2005 Titanic: zrození legendy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace