Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tohle mě vážně pobavilo. Němci vymysleli velice zábavný, ale zároveň i naučný film, který má za úkol poučit nově vyučené řidiče vysokozdvižného vozíku o pravidlech a možných úrazech při této práci. Ještě když mi známej říkal, že mu to pouštěli při autoškole na ještěrku(pokud se to tak dá říct), tak jsem se smál, ale ono to poučné je. Sice si myslím, že tak drsné by to asi nebylo, ale podobné úrazy jako byl ten první se stát můžou. Stojí za to vidět. 90% ()

Turiec 

všechny recenze uživatele

Hoci film spočiatku (prvé 2 minúty) vyzerá ako suché socialistické výukové video, od scénky s nožíkom odloženým na palete sa to zmení na brutálnu recesistickú paródiu, plnú čierneho humoru nahrubšieho zrna s litrami krvi. Hoci išlo všetkým o život, nedalo sa nesmiať, zvlášť keď je tento filmík podkreslený takým sugestívnym zvukom a suchým komentárom v nemčine. Herci sa museli evidentne pri natáčaní skvele zabávať a ich hrôza v tvárach je úžasná. ()

Reklama

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Totální šílenost, kde není nouze o blbce a stříkající krev. Někdo to na netu i nazval "Nezvratný Klaus" díky postupné eliminaci zaměstnanců ze strany Klause a jeho ještěrky. Trikově nic moc, ale zanechá to ve vás hluboký dojem a když jsem nedávno viděl vysokozdvižný vozík v jednom hobby obchodě, hned mi vytanul na mysli Klaus.... ()

ABLABLABLA

všechny recenze uživatele

Popravdě nemám ani páru, jak tento snímek ohodnotit. Na jednu stranu je to krásná parodie instruktážních videí se samými sympaťáky, celé to skvěle graduje, až to dospěje do nádherného konce - projížďka na vidlicích vstříc západu slunce. Na druhou stranu mi to přišlo neskutečně nechutné a odporné, a to tak že moc, až odpadově, a to mi nedovolilo se ani jednou zasmát - prostě to nešlo, spíše jsem byla znechucena. Takže raději nehodnotím, protože za nápad a provedení bych dala 4*, ale pocitově bych dala odpad! ()

Ivec 

všechny recenze uživatele

Realita:Prebieha štvrtý deň kurzu VZV a všetci účastníci sa tvária ako by už nemohlo nič pozitívne zvrátiť priebeh nudne začatého postupu inštruktora. "Ešte vám pustím jeden film, ale budete musieť čítať"- zahlási inštruktor. "Pre kerého krista pozerať na film s titulkami?"- hovoríme si všetci.Film: Nemecky hovoriaci maník (dôležitý), odovzdá preukaz VZV osobe, ktorá je značne vyškolená, ale "bohužial" je to Klaus. Sranda sa môže začať. Jedna chyba , druhá chyba, tretia chyba.... :)) Ruky vpi.i , nohy v pi.i... hlava tam tiež ... a gore ako vystrihnuté z diel Petra Jacksona(Bad taste,...). Krvi skoro ako naozaj, ale trošku menej. Načo titulky ? Bola to super prdel a ešte som sa pritom "na vlastné oči" presvedčil, čo obnáša nedodržanie predpisov (aspoň tých základných). Ako krátkometrážny film za 5*. A ako inštruktážne video pre ľudí, čo chcú papiere na VZV za 10*.... JE TREBA VEDIEŤ DO ČOHO LEZIEŠ... :) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama