Reklama

Reklama

Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus

(festivalový název)
  • Česko Řidič vysokozdvižného vozíku Klaus – první pracovní den (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Bezpečnostní ukázkové video pro řidiče vidlicového vysokozdvižného vozíku (ještěrka) sleduje mladého Klause, když začíná první den v práci jako klalifikovaný řidič ještěkry. Film zdůrazňuje rizika a oblasti, kde se nehody můžou snadno vyskytovat za účelem cvičit ostatní řidiče. (Kryšpín)

Recenze (176)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Klaus je pracant to je znát. Hned první den v práci a co se nestane. Naprosto geniální 9ti minutové dílko o tom co se na pracovišti může stát samozřejmě špatného jak jinak. Hlavní role ještěrka, motorová pila a jedna baba, která se jentak mihne a způsobí tu nejlepší scénku celýho filmu. Mimo to hudba je naprosto výborně zasazené a vy se prostě budete muset smát. Ani bych se nedivil, kdyby tohle v centrále Siemensu pouštěli svým zaměstnancům....:)) Němci jsou magoři !!! --- 90 % --- ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ostatní recenzisti odvedli čistou práci nad popisem filmu, ale přesto se cítím na to, že bych měl něco dodat. =) Hlas komentátora vysvětlujíci Klausovi chyby je ve skutečnosti originálním hlasem ze staré televizní ukázky, která byla promítána asi 12 let dříve v Německu pod názvem "Der siebte Sinn" (doslova překlad zní: Sedmý smysl), který byl téměř identický jako tento kraťas, s vyjímkou krve, a kupodivu to bylo docela oblíbené, protože to běželo ve veřejné televizi. Takže pro němce to musí být naprosto celé k smíchu a více se bavili než ostatní, teda jen ti, kteří vlastnili televizi a viděli ukázku aspoň jednou... Tento film zpočátku vypadá jako nějáký druh vzdělávacího filmu, ve kterém je demonstrováno co by něměli řidič "ještěrky" dělat. Ale rychle se dostáváme k tomu, že by to nemělo být bráno vážně, když začne krev cákat všude. Zpočátku je krev v centilitrech, které ce s přibývajícím čase mění na hektrolitry. A pokud máte rádi film Braindead a smáli jste se při něm. Tak u tohoto kraťasu se budete cítit stejně. ()

Reklama

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Totální šílenost, kde není nouze o blbce a stříkající krev. Někdo to na netu i nazval "Nezvratný Klaus" díky postupné eliminaci zaměstnanců ze strany Klause a jeho ještěrky. Trikově nic moc, ale zanechá to ve vás hluboký dojem a když jsem nedávno viděl vysokozdvižný vozík v jednom hobby obchodě, hned mi vytanul na mysli Klaus.... ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Natankovat naftu, dolít olej, zkontrolovat brzdy, zvedák, řízení, ať je všechno tak, jak to má být. A pokud je všechno tip ťop, můžeš, milý Klausi, vyrazit vstříc novým zážitkům Tvého prvního pracovního dne. Těšíš se? To je dobře. Nebuď ale tak hrrr, hezky s rozvahou a dodržovat bezpečnost práce, jak jsme Tě to učili. Stačí dávat pozor, ať se nikomu nic nestane. No, kdybys náhodou někde něco někomu odřel, nic se neděje, vždyť žádný učený z nebe nespadl. No ne? Hlavně neztrácej hlavu... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ještě stále mám v živé paměti všechny ty instruktážní bezpečnostní filmy, které nám za komára pouštěli ve škole, a když jsem před deseti lety viděl tuto "západo" německou agitku, šel jsem do kolen. Buď jsou instruktážní filmy všude na jedno brdo, nebo to tvůrci naprosto brilantně vystihli a dokonce šli ještě krapet dál. Velmi vtipné, velmi brutální. Velmi brutálně vtipné. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama