Reklama

Reklama

Bohouš

(TV film)
Krátkometrážní / Komedie
Československo, 1968, 25 min

Obsahy(1)

Správce horského hotýlku Alois Randa (Jiří Sovák) má starostí nad hlavu: očekává početný zájezd turistů, nestíhá vařit a jeho jediná zaměstnankyně, pokojská Miluška (Zdena Hadrbolcová), si balí kufry. S Bohoušem už tady nezůstane ani minutu. Bohouš je Randův obrovský bernardýn, který odmítá respektovat Miluščino soukromí. Pokojská je tedy pryč, zato přichází první host (Vladimír Menšík) a má hlad jako bernardýn. Hrdý majitel bernardýna s ním tedy uzavře bizarní sázku - jestliže host dokáže sníst na posezení víc chodů než Bohouš, bude mít zajištěn bezplatný týdenní pobyt. Pokud se mu to nepodaří, týden bude u Randy zastávat místo pokojské. (Oskar)

(více)

Diskuze

Uživatel DanušeGr. smazal svůj příspěvek.

pepoon

pepoon (hodnocení, recenze)

Nádherná symfonie smrtelného hříchu obžerství.Po shlédnutí této klasiky nejklasičtější jdu pravidelně vydrancovat ledničku.Nadčasové dílko.

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

Tuto komedii jsem měl hrát už od mala,kdy jí pravidelně dávali o silvestra.Skvělí výkon Sováka a Menšíka .Pes Bohouš byl skvělej.Závěr také nemá chybu...Pane hostínský ,dal bych si nějakou chuťovčičku.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

dokázat ve 2 udržet něco v takovej výši dokazuje kvality obou herců. Sováka a Menšíka. Kterým skvěle sekunduje Hadrbolcová. 5*

8ANDREJ

8ANDREJ (hodnocení, recenze)

Prostě herecký komcert.Sovák exelentní a Menšik jakbysmet, pro mě pět hvězdiček.

Reklama

Reklama