Reklama

Reklama

Kripozoidi

  • Česko Pomsta vetřelce (více)

Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertěři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (70)

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Ach ta nostalgie, děvka jedna proradná. Je to blbost a je to tak mizerný, že nemá smysl komentovat a spíš tím na to vábit. ------ Věděl jsem že Creepozoids mají být vykrádačkou vetřelčích sci-fi a podle traileru co jsme zahlédl jsme se těšil na fajn béčko. Fe filmu je všechno co má v takovém správnem béčku být - pitomý scénář, vojandy co zásadně pod bílým nátělníkem nenosí podprsenku, gumový vetřelec i zmutované gumové krysy. Bohužel ten trotl co to točil totalně zabil atmosféru a i na ploše pouhopouhých 70ti minut se najde spousta hluchých míst. Škoda. 50% za nechtěnou zábavnost, hororovost veškerá nulová. Milovníci filmů Eda Wooda můžou jít až na 4 hvězdičky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Kripozoidi“ jsou akční béčko, které má něco trochu z „Vetřelce“, ale rozhodně ani v jednom ohledu nedosahuje jeho kvalit. Prostě je to odlehčená podívaná, kde nechybí sex, nebo spíš nahota, ale překvapivě se dostaví i napětí a sem tam možná i nějaká lehce děsivá scéna, která bude dána především hrou světla a stínu, respektive hlavně stínu, kdy toho moc neuvidíte, ale dost jen naznačeno. ()

Reklama

Slimak 

všechny recenze uživatele

Film skupiny C který nás překvapí tím jaká praštěná zákoutí může světová kinematografie mít.....myslím že mne začalo bavit hrabat trochu ve šrotišti...najdou se tu opravdu komické snímky.Rád bych podotkl že osobní výlevy uživatele choze k filmu nemají co dělat v obsahu...máš dost místa v komentářích a psaním svejch názorů si tu třeba zlámej prsty! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dost mimo mísu. Začátek filmu se nesl v duchu: hej parto, pojďme natočit nějaký shot do té polorozpadlé budovy.... Amatérské herecké výkony na hranici ochotnického divadla, nulová atmosféra, vykrádání jiných filmů a gumové příšerky: to byla ta správná kombinace utrpení, které jsem prožíval při sledování tohohle paskvilu. Jediné co mě udrželo při životě, byly ty komické scény, kdy se postavy naháněli po chodbě s gumovým alienem a odráželi útoky rádoby drsné krysy, která vás změní v zombie či co to bylo ( po kousnutí). Za erotickou vložku a pár směšných záběrů dám... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že jsem si téměř nic nepamatoval. Děsivé céčko s televizní kamerou a gumovou parodií na vetřelce. Jak mám mechanické efekty rád, tak zde se nepovedly. Nemluvě o přerostlé plyšové kryse... Otřesná hudba, děsivé herecké výkony, hovadské chování postav. Mám rád i amaterský trash, jenže tohle je nuda. Alespoň díky za pár mutací a černých smrtí, ovšem erotika projela kolem v rychlíku. Chvílemi komedie, hlavně při závěrečném souboji ve skladu, celkově však mizerie. Ubírám jednu hvězdu a sám sobě se i za ty dvě divím. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natočené len za 12 dní. (beso74)

Reklama

Reklama