Reklama

Reklama

Kripozoidi

  • Česko Pomsta vetřelce (více)

Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertěři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (70)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Druhé stretnutie s céčkarom DeCocoteauom a nechápem. Chalanisko dostal značne väčší balík ako pri Dreamaniac spravil omnoho nezáživnejšiu a v podstate aj amatérskejšiu zbesilosť. Vykradnutý Votrelec líznutý filmom Vec si určite nájde svoju cieľovku, ale nie je to taká sranda ako predchádzajúci počin. Taktiež Kim McKammy (v budúcnosti známa ako Ashlyn Gere) sa ešte ani len nezačala prejavovať, ale za to Linnea Quigley si už išla svoje. P.S.: obal/obsah klame telom, textom, všetkým... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ultralaciné vetřelcoidní videocéčko šmrncnuté postapem. Jedno simandlovské skladiště, jedna plyšová krysa, pár hereckých polen, to celé zákeřně zabalené do cool malovaného obalu. Pro zajímavost - snímek společně produkovala trojka pravidelně kooperujících béčkovo-céčkových společností, Beyond Infinity, Titan Productions a Urban Classics (dohromady např. OTROKYNĚ Z KONCE VESMÍRU, ÚTOK ZABIJÁCKÝCH SEXBOMB, NARUŠITEL) a béčková společnost Empire Pictures (GHOULIES, TRANCEŘI, RE-ANIMATOR, ZE ZÁHROBÍ, VĚZNICE, MISTR LOUTKÁŘ, ARÉNA, ROBOT JOX). Jak poznamenal Rob Roy u nesrovnatelně lepšího CYBORGA s van Dammem - tak tohle bylo na usnutí i ve čtrnácti. A to to má jen 72 minut. 1 hvězda za Linneu. Boobie count 1 (Linnea). ()

Reklama

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Zase jednou musim prehodnotit. Po mizernym rozjezdu s kyselim destem a pobihackou mezi mosty v juesej se to zvrhne v zajimavej masakr. I kdyz je to tezce obslehnutej Alien, tak si to drzelo velice slusny tempicko a vecere v pulce filmu mi prisla o krapet desivejsi nez ve slavnejsim souputnikovi (miluju hektolitry krve ktery tecou do oci a do nosu a do kamery). Navic kdyz si vemu ze vetsina ze zucastnenych hercu jsou drzitele cen za best porno filmy tak smekam pomyslny klobouk. A ta rvacka s alien miminem je tresnicka na thrash dortiku. Kdo nevidel neuveri ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po zničujúcej jadrovej vojne sa svet zmenil na veľkú postapokalyptickú pustinu. Ľudstvo je zdecimované. Malá skupina preživších sa ukryje v starom vojenskom laboratóriu. Jedného po druhom ich tam začne likvidovať obrovské krvilačné monštrum. Tento americký sci-fi horror je totálna nízkorozpočtová, béčková sračka. Hlúpy scenár, mizerní herci, fušerská réžia a smiešna gumová príšera. "Kripozoidi"? Viac by tomu pristal názov "Kriplozoidi". * ()

klerik 

všechny recenze uživatele

VEC+VOTRLEC Roztomilý horor. Napriek svojej nechcenej úsmevnosti nenudí, má kopec mordov, ešte viac striekajúcich tekutín a takmer legendárne finále :-) A to som ešte nespomenul sex v sprche, prerastené plyšové krysy a povinné niekoľko krát zopakované "chcípni"... Z Votrelcom ako takým síce film nemá nič spoločné, ale obal DVD s Winstonovu kreatúrov má rozhodne svoje slizké čaro... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natočené len za 12 dní. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno