Reklama

Reklama

Kripozoidi

  • Česko Pomsta vetřelce (více)

Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertěři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (70)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět,protože mám rád takovej velkej odpad,že by se nevlezl ani do koše. Možná,že hororům vůbec nerozumím,ale bavil mě daleko více,než nějakej stupidní Vetřelec,kterej mě ani coby mrně vůbec neviděsil. Cropozoids na mě dýchly strachem a velkou atmosférou. Samotnému by se mi nelíbilo zůstat s nějakou nestvůrou v osamotné základně a ještě se poprat s nějakým zamrdaným děckem. Navíc film má otevřený konec a to se mi líbí a to mě na tom více děsí. To na filmech moc miluju a ta krátká stopáž. Film má 69 minut,tedy co mám já verzi i s titulkamy. Vykrádačka a gumová příšera,která jde poznat,že je z gumy a gumová krysa,která se při útoku nehýbe,já byl štasten. Vetřelec nemá šanci. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jednoznačně nejlepší nejhorší film, který jsem kdy viděla. Poprvé mi ho pustila teta, jen aby byl ode mě klid. Ale to ještě netušila, že nakonec budu otravovat ještě víc; abych ho mohla vidět znovu a znovu pokaždé, když jsme se viděli. Dneska, je tento film opravdu k pousmání, ale o to podle mého právě jde. Děj, ten je... také pěkně usměvavý. Pětice přátel dezertují od armády a utíkají před kyselým deštěm. Proto se usadí ve výzkumné budově a celou dobu nemají ponětí, kde to vlastně jsou. To víte, když jsou někde laboratoře, utajené zprávy a mnoho pokusných zvířat, tak co to asi může být? Nesmím také zapomenout na to, že všechny postavy mají zbraně, z kterých ovšem pomalu nikdo z nich nevystřelí a místo toho prostě jen stojí a ječí. A tak to je pořád dokola, dokud nezbyde jeden přeživší, který něco konečně podnikne a tvůrci si myslí, že to vše zachránili. No, prostě to hlavně nebrat vážně, jinak by to byl opravdu smutný zážitek. Co se ale musí nechat, je že dítě kripozoida se docela povedlo a trochu mě i vyděsilo. "Kripozoidi" (aneb jak si název pamatuji z dětství) jsou jednoduše akčnější béčko, které má sice něco málo z "vetřelce", ale rozhodně ani v jednom ohledu nedosahuje jeho kvalit. Prostě je to odlehčená podívaná, kde nechybí nahota, ale překvapivě se dostaví i napětí a sem tam možná i nějaká lehce děsivá scéna, která bude dána především hrou světla a stínu, respektive hlavně stínu, kdy toho moc neuvidíte, ale stejně to trochu zapůsobí. Prostě nejlepší blbost filmového průmyslu. - "I think we're in a containment vessel, designed to keep something in, not out." ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo dost mimo mísu. Začátek filmu se nesl v duchu: hej parto, pojďme natočit nějaký shot do té polorozpadlé budovy.... Amatérské herecké výkony na hranici ochotnického divadla, nulová atmosféra, vykrádání jiných filmů a gumové příšerky: to byla ta správná kombinace utrpení, které jsem prožíval při sledování tohohle paskvilu. Jediné co mě udrželo při životě, byly ty komické scény, kdy se postavy naháněli po chodbě s gumovým alienem a odráželi útoky rádoby drsné krysy, která vás změní v zombie či co to bylo ( po kousnutí). Za erotickou vložku a pár směšných záběrů dám... ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Zase jednou musim prehodnotit. Po mizernym rozjezdu s kyselim destem a pobihackou mezi mosty v juesej se to zvrhne v zajimavej masakr. I kdyz je to tezce obslehnutej Alien, tak si to drzelo velice slusny tempicko a vecere v pulce filmu mi prisla o krapet desivejsi nez ve slavnejsim souputnikovi (miluju hektolitry krve ktery tecou do oci a do nosu a do kamery). Navic kdyz si vemu ze vetsina ze zucastnenych hercu jsou drzitele cen za best porno filmy tak smekam pomyslny klobouk. A ta rvacka s alien miminem je tresnicka na thrash dortiku. Kdo nevidel neuveri ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus fialovej! Pochopitelně jsem čekal, že obal od Řitky je fake, ale myslel jsem si, že půjde alespoň o levnou napodobeninu. Bohužel tohle extra sračka, která se nijak nevymyká řiťovské hororové produkci. Už to sakra zabalte! Vydávejte méně filmů ve větší kvalitě a původním českým dabingem. Tento systém "rychle, levně, nekvalitně" mě už začíná štvát. Pak ty filmy akorát stopnete těm firmám, které by to vydaly v lepší kvalitě. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natočené len za 12 dní. (beso74)

Reklama

Reklama