Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (416)

plakát

Ta dívka z fotky (2022) 

Tak tohle byla docela síla. Jeden šílenej zvrat se kupí na další skoro po celou stopáž a když člověk zjistí že ten případ se táhne už někdy od roku 72 protože hlavní záporák je prvotřídní slizkej bastard s extrémně pestrym rejstříkem, tak musí nevěřícně kroutit hlavou. Pouze v Emerice.

plakát

Stopař se sekerou (2023) 

Opět potvrzení že amíci jsou naprosto vyškrábaný paka. Dovedete si představit jak obejmete smradlavý nemytý bezdéčko z hlaváku jenom protože video s nim na YT vidělo přes milion lidí? Fuj jenom z tý představy bych blil jako šakal. Tentokrát Netflix vůbec nezabodoval. Vzaly totiž příběh zfetovanýho špinavce ze kterýho se stala přes noc celebrita, protože křápnul jednoho rozzuřenýho chlapíka po palici 3x sekerou a jeho interview sdílela hromada stejně vylízaných lidiček jako on na sociálních sítích. Televize se toho potom chytnou a my vidíme jak se reportéři a producenti poplácávají po ramenou jakou nám to připravili senzaci i když tápou proč se jejich hvězdička chová jako naprostej mentál. Opravdu zajímavých je asi posledních 15 minut kdy se dozvíme že to prostoduchý individuum má k překvapení všech na triku i něco vážnějšího než pissing na hvězdu Julio Iglesiase a nakonec je taky po zásluze odměněno. Konec, šmitec, co tam máme dál.

plakát

DogMan (2023) 

Rozhodně povinnost pro všechny pejskaře a fandy Caleba Jonese. Dogo řežba ke konci filmu ve stylu sám doma je třešničkou na dortu. Besson každopádně překvapuje a Jones stoupá v mym žebříčku oblíbenosti.

plakát

Hrozba smrti (2024) odpad!

Dalšího Doltóna už prosím ne. Příšerný naprosto ve všech směrech. Zrzek McGregor je dokonce ještě větší manták než byl svýho času Chuck Liddell nebo Randy Couture. Akorát ten Gyllenhaal je celkem sympaťák ale všechno ostatní je teda otřesný.

plakát

Barva z vesmíru (2019) 

Stanley je tak trošku patlal a dost si toho vypujčil z jiných filmů jako třeba z Věci nebo z Balaguerovi Temnoty ale i když se povídky od Lovecrafta držel jenom tak ledabyle, dokázal uklohnit skvělej béčkovej sci-fi horůrek s krásně přehrávajícím Cagem a spoustou vydařených krvákových efektů (planetární vize mě málem vystřelila z bot). Kdo hltá knižní předlohu bude asi hodně zklamán ale pro žrouty old school podivností co si rádi dopřejou jednou začas svojí oblíbenou dávku čistého chaosu, si u toho budou chrochtat.

plakát

Wanted Man (2024) 

Xenofob Delfín Lundgren horlivě zmastí každýho ilegála co se mu připlete do cesty a jedině tak je to správné, tak to má byt. Bohudík Yankee nemá pochopení pro jeho životní filozofii a proto je za trest (nebo za odměnu?) odejit do Mexika na misi kde se může krásně vyřádit. Mno a protože Dolph je masakrátor co se nezalekne ani otřepaných klišé, všechno se podělá hned po pár minutách za hranicí a tak se musí znova chopit zbraně a probít si cestu zpátky do Emeriky. Škoda jenom že Dolph už je prostě stará paprika, která sotva drží pohromadě a proto se akce musí přizpůsobit hlavně jemu. To je největší mínus tohohle filmíku protože kdyby byl aspoň o 15 let mladší, bejvalo by to dopadlo o moc líp.

plakát

T2 Trainspotting (2017) 

Nejdřív je příležitost, potom přijde zrada a kdo je teď ten mazanej pičus? Fetky z prvního dílu zestárly a stejně tak i já zestárl s nima. Tenhle výlet do Edinburghu po dvaceti letech mi vykouzlil nostalgickej úsměv na xichtě a já můžu zase po dlouhý době říct "jsem nadšen".

plakát

Tenká modrá čára (1988) 

Neznal jsem a musim říct že je to dost zajímavej dokument. I když mi bylo hned od začátku jasný že vrahem je zahradník.

plakát

U snědeného krámu (1933) 

Zezačátku docela legrační filmík ale pak to docela zvážní a to i díky Burianovi jehož Kylián byla správně potrhlá a celkem legrační figurka která si pořád vožírá hubu na sekyru ale taky to byla pěkně vychcaná svině hlavně za tu prasárnu co udělá na konci. Tady v tom filmu byl prostě neuvěřitelně vlezlej záporák skrz naskrz.

plakát

Terror on the Prairie (2022) 

Začátek vypadal hodně slibně. Bohužel těch pár minut na začátku je jediná koukatelná věc na celym tom filmu. Nepochopil jsem taky proč v tom hrál Hues. Když už mám dvou a půl metrovou godzillu, tak jí nechám hrát pořádnýho padoucha a ne z něj udělat poseru kterýho podříznou už pár sekund po tom co se konečně objeví. Ostatní mma neherci jsou příšerný, včetně Giny Carano která navíc nakynula do obludných rozměrů, takže jí ani člověk už nechce vidět hanbatou, když se jí jeden mma neherec pokouší kulturně obohatit. Suma sumárum je to hodně odfláknutej western, sice s výbornym začátkem a jakous takous akcí ale taky s nulovou atmosférou a prachbídnym výkonem ochotníků z mma gymu.