Reklama

Reklama

The Jack in the Box

Trailer

Obsahy(1)

Když je podivná panenka „Jack-In-The-Box“ darována muzeu v srdci lesa, má členka personálu Casey Reynoldsová (Ethan Taylor) důvod věřit, že strašidelná klaunská panenka má svůj vlastní život. Až Casey zjistí, že její kolegové umírají jeden po druhém, najde způsob, jak tu noční můru ukončit, nebo se také stane obětí kletby skříňky? (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Angličania jednoducho horory točiť nevedia. Tieto lacné blbinky už nezaujmú ani názvom. Zase posadnutá bábika v krabici, z ktorej tentokrát vylieza aj solídne namaskovaný klaun (jeho vizáž je asi jediné malé plus) a sem tam si k sebe stiahne nejakú tú obeť. Alebo len vystrčí ruku a neuvidíme nič. Dejovo teda nič zaujímavé nedostaneme a gore sa tu taktiež nenájde, takže načo s tým strácať čas? Je to síce o niečo znesiteľnejšie a menej škodné ako Fowlerova posledná Witch's Doll, ale aspoň do priemeru to má taktiež ďaleko. Škaredé bábiky proste dobrý horor neurobia, ak chýba všetko ostatné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Není to výrazně špatný nebo nudný film a nechci ho házet do podprůměru, takže zaokrouhlím hodně hodně nahoru. Protože na celovečerák je to dějově přece jen docela chudá záležitost, vše podstatné by se hravě vešlo do jedné epizody Twilight Zone. Alespoň s těmi vraždami se tvůrci mohli trochu víc odvázat a dopřát divákovi nějakou tu brutalitku. Nebo si odpustit takové logické lapsy, jako že se Caseyho snoubenka ve chvíli, kdy jí honí vrahoun s nožem, snaží dovolat jemu a nevolá 911. Žhavá kandidátka na Darwinovu cenu. Nebo že se Casey se svým zjištěním o vraždách démonického klauna svěřuje kolegyni, která je sice hodná, ale jejíž inteligenční kvocient je někde v sedmé desítce. A herci taky nejsou žádní lumeni. Sakra, když nad tím tak přemýšlím, proč jsem vlastně chtěl zaokrouhlovat nahoru? Dvě hvězdy jsou odpovídající. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od tohto filmu veľa, ale on mi nedal vobec nič. Najprv tu vidíme nesympatické postavy. Potom totálne trápnu legendu, ktorej by neverilo ani 5 ročné dieťa, že takáto tupá historka sa mohla niekde okotiť. Potom vidíme hnat príšery, potom niekto niekoho ťahá do krabice, to sa deje opakovane. Potom dvakrát nemotorne prejde po múzeu, zakváka a je koniec filmu. Tento film je všetko, ale určite nie je záživný a ani krvavý. Neviem, či sa z tohto námetu dalo vytrieskať viac, ale hádam, keby to do rúk vzal schopnejší režisér a neminulo sa všetko na vizáž klauna, tak si myslím, že asi aj áno. Slabé 2*. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Celkové hodnocení filmu opět mimo mísu. Jedná se o naprosto standartní béčko s místy docela slušnou atmosférou a ztvárnění démonického klauna z krabice se též povedlo. V podstatě na co si můžu stěžovat tak je to, že v podstatě pořádně neuvidíme ani jedno zabití a kdyby se přitlačilo na gore, bylo by to ještě mnohem lepší a spokojenost na místě. Jinak závěr se opravdu povedl a celkově se jedná o jasnej béčkový průměr, takže kdo ujíždí na podobných filmech, tak bude jistě spokojen, já byl. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Z krabice čas od času vyleze klaun, někoho krouhne a odtáhne sebou a v zásadě jde o to mu zabránit, aby z té krabice nelezl. Děj je blbý i na béčkový nízkorozpočťák, ale i tak se s tím dalo dělat mnohem víc. Bohužel tadz je prakticky všechno špatně. Gore je nulové, o atmosféře či lekačkách se nedá mluvit vůbec a navíc je hlavní hrdina, který prakticky nesleze z placu, nesympatický jeliman. Korunu tomu nasazuje ten nejdebilnější konec. Jediné, co stojí za pozornost, je samotný démon, který má celkem roztomilou masku, ale místo toho, abz strašil a trhal, kroutí se před kamerou jak smažka na after party. Tohle je prostě bída. 10% ()

Reklama

Reklama