Reklama

Reklama

Móda s Terezou Vu

(pořad)
Publicistický
Česko, 2020, 26 min

Režie:

Vít Karas

Obsahy(1)

Móda je nedílnou součástí našich životů! První díl nového cyklu České televize nám přiblíží fenomén sportovní módy. Sportovní styl se v posledních letech totiž výrazně změnil. Jak vypadá mladistvá ležérní móda a co právě letí? (Česká televize)

Recenze (6)

grangerova 

všechny recenze uživatele

Ježiš, a já jsem si vážně myslela, že by (na české poměry) poměrně kvalitní pořad o módě, na němž participují velmi úspěšní lokální tvůrci, mohl dostat na ČSFD lepší hodnocení než odpad. Well...Ne. Ale primitivních urážek od lidí, kteří vůbec netuší, která bije a jsou proti jakémukoli pokroku a diverzitě je tu tedy požehnaně. ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

Nejděsivějším přízrakem celé akce bylo nechat promluvit bezvarlatovou modelku Josefa. Ty kráso, reálně se děsím o budoucnost lidstva, protože jestli toto má být prezentováno, jako chlap, tak tady bych zbystřila a otevřela okamžitou diskuzi, stejně, jak se to "povedlo" řešit, psát si, úlevně zjistit, že v tom jakoby, jakoby, jakoby vlastně nejsme samy, Josefíně a Ester. No to jsme se nasmály!!! Všech patnáct kamarádek se na četu MDŽ NASMÁÁÁÁLO! Ale jak nasmálo! Ale tak ok rozdováděná kuřátka, nechť se daří v prodeji, však trika najdu v šatníku i podstatně zábavnější, dokonce k seznámení přímo vyzývající. Třeba s hashtagJÁNE, ŠUKÁM KVŮLI KARIÉRY- tento chvástavý výkřik doplňuje obrázek Harvey Weinsteina a druhé, také velmi IN, s navztekanou kongresovou Grétkou, která se cituji: OPOVÁŽILA ZKURVIT MOJE TRIČKO. Trička jsou to V.I.P., limitovaná, žádaná, ale aby bylo jasno- zdaleka nejsou pro každého. Autor je dovolí nosit jen osobám s IQ nad 130, šarmantním, s dobrým vkusem, smyslem pro humor, děvčatům s pevnými ňadry bez silikonů, které musí mít naprosto šovinisticky 90-60-90, dlouhé nohy a podmanivý pohled šelmy. K tomu klasiky džíny, italky na jehle, kožený křivák, Chanel, vlasy do vysokého copu a čau módní poradci. Skutečné chlapy, nikoli blazeované princezničky, nestíháš odhánět. Tahle rada byla taky zdarma. ()

Reklama

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Pro mne daleko zajímavější než něco jiného. Třeba já a sporty, víme, že? Krom krasobruslení... no nic... Možná by mne někdo podezříval, že jsem 4%. Ne, do toho mám opravdu daleko, vlastně i co se týče toho čistě matematického vyjádření (4%). Jo asi trochu zvláštní. Na jednu stranu jsem, myslím, normální chlap. A na druhou stranu rád tvořím cokoli a třeba i večerní dámské šaty apod. A zajímám se o módu. Takže... no... nebylo to pro mne nějak zvláště přínosné, ale na odpad bych to také neviděl. Když vidím jak někteří chodí... Jako já s odpadem (odpadky myslím). Myslím, že nikomu neuškodí, když aspoň ví, co by si měl obléknout, když jde někam, kde o to jde. ()

DAJAAAA 

všechny recenze uživatele

Vzrušující...Jsem si vždycky přál jít na rande s holkou sexy oblečenou.A ony naopak měly na sobě příšerné outfity. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama