Reklama

Reklama

The Circle Brazílie

(pořad)
Reality-TV
Brazílie, 2020

Účinkují:

Giovanna Ewbank

VOD (1)

Obsahy(1)

Mají být sami sebou, nebo někým jiným? Na vítěze zábavné reality show čeká 300 000 realů. Stačí umět správně flirtovat, navazovat vztahy a předstírat on-line identitu. (Netflix)

Recenze (6)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

americká verze byla pro mě guilty pleasure,ta brazilská mě ovšem bavila o poznání méně.Poměrně dlouho mi trvalo,než sem si vůbec dokázal zvyknout na tu brazilskou náturu.V rámci "reality" show je to ovšem pořád ještě ok,jakkoliv ten koncept (vzhledem k tomu že vybírají typově hodně podobné lidi) má hodně omezenou životnost a nebude bavit donekonečna...60% ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Díky latinskoamerickému temperamentu daleko zábavnější než americká verze. Našel jsem si velkou favoritku - Marina byla neuvěřitelná nejen pro své obří pozadí. Moderátorčino vykoupení ve finále. Někde mezi: Většina gayů a jedna lesba - všichni tam měli jít za sebe, byli zajímavější než jejich fejky. Mínusy: Gaybol a "tetička Julie". Přeafektovaný Dumaresq na jedné straně, machové na druhé. Střih - u americké verze jsem chápal, proč se drží "Rebecca", u brazilské mi unikal důvod obliby "Lumy". A především jsem nepochopil vzestup Ray a propad Mariny. Do finále byly moderátorčiny komenty zhola zbytečné. Hodnocení: 73%. ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Verze, která je o poznání lepší než americká, a to čistě z herních důvodů. Cast je podobně sympatický, ale hraje strategicky a nevylučují se tu jen nově příchozí tak, aby se udrželo jádro o.g. players. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

V porovnání s USA (férovější pojetí a přátelství) a Francií (samá taktika) jednoznačně (nej)slabší mix obojího. Postavy jsou nemastné neslané, a ani se tady pořádně za celou sérii neumí rozhodnout, jestli se teda chtějí spíš kamarádit nebo taktizovat. Jejich hlavním motivem je odhalit podvodníka, kterých je tady zdaleka nejvíc a většina z nich působí, že pokud by se vydávala sama za sebe, byla by zajímavější. O Brazilcích se tu dozvíme jen to, že mají daleko větší tendence k otevřené bisexualitě a twerkování než ostatní státy. I přes slabší postavy mě ale série opět udržela při chuti sjet jí pomalu v kuse a velké plus za to, že se vítězem stal jediný hráč, který si na nic nehrál, netaktizoval a vystupoval férově. Budou-li další série, třeba si další soutěžící vezmou příklad z toho, že se ve všech zemích nakonec nejvíce daří těm, kdo nejsou fake a netaktizují. #Býtlepšímčlověkem #Těšímsenaanglány. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Po prvním The Circle jsem dala šanci i Brazilcům a bavila se +/- stejně. Akorát tady jsem měla míň oblíbenců. Luma mě bavila od začátku do konce a moc jsem jí přála výhru. Fajn byla i Marina. Musím říct, že tam byly fakt krásný holky - na Ray jsem mohla oči nechat, když přicházela do Kruhu :D Taky se mi líbilo to propojení Brazilců s hudbou, jak začli hrát tak kroutili svýma zadkama všichni bez rozdílu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama