Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

SidneyP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je lehce uspěchaný, určitě jsem nečekal, že důvod, proč se sestřenka přemění v She-Hulk bude tak... připitoměle... jednoduchý. Prostě bum a bylo. CGI občas pokulhává a i já už si začínám říkat, že je čas, aby nám vrátili našeho starého Hulka. Maslany je kost, je za mě docela divný to říct nahlas, ale v zelenější formě je tak o dvě třídy víc sexy :D Jinak mi to asi nevadí na úvodní díl. Závěr avšak opravdu OPRAVDU uspěchaný alá WTF. Hodně slabé 4*, ale cítím z toho dobrý vibe. Uvidíme. ()

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach, to CGI... Hulk vypadá skvěle, ale obličejové pohyby She-Hulk vypadají stejně jako v traileru otřesně. Na první díl docela fajn scénář a hlavní herečka to zatím docela tahá, bohužel celý díl je fakt příšerně prostříhaný, že u bojových scén nemám moc šanci dění pochytit. I tak cením easter eggy, úplnej průser to zatím není. 6/10 ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíš než průšvih, jde spíš o nedorozumění. Cílovka Hulkyně jsou děvčata 10-15 let, takže není důvod se rozčilovat. Ani kvůli tomu, že J. Gao nemá smysl pro chytrý humor, ani kvůli CGI made in Thaiwan. Hulka vypadá spíš jako Fiona 2.0...Maslany by byla v hrané verzi dokonalá. Soudit po první epizodě možná není fér, ale pokud je teď pravidlem, že cokoliv o ženách, musí tvořit zase ženy, tak zatím to vypadá dost smutně. Těch zpackaných projektů, už je hodně. Ten materiál má velký potenciál a zatím je to jen nuda. Nic víc, než co bylo v traileru, tam nenajdete. ()

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komiks jsem nečetla, ale způsob, kterým hlavní hrdinka získá schopnosti Hulka je neskutečně primitivní a líný. Tvrdit, že schopnosti dokáže velmi rychle bezvadně kontrolovat prostě proto, že je žena a ženy musí svůj hněv kontrolovat každý den, protože většina mužů jsou prostě šovinistická prasata, už je vyloženě stupidní. Pokud je to tak jednoduché, co to dělá z původního Hulka? Labilního slabocha? Celkově mi přijde, že minimálně první epizoda Bruce Bannera jen degraduje a zesměšňuje, což mě po době, jakou jsme s postavou strávili, prostě mrzí. Děj se vyvíjí velmi zkratkovitě a trochu to působí, že se scenáristé zrovna dvakrát nepředřeli a prskli tam první věc, co jim nějak vzdáleně dávala smysl, a nebo to úplně klidně mohlo napsat ChatGPT. I úroveň CGI je tu přinejmenším pochybná. Jsme na 100 % pro, aby dal Marvel víc prostoru ženským hrdinkám, ale tohle zatím nevypadá jako ta správná cesta. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná první epizoda. Dostal jsem tak nějak to co jsem čekal, nic na víc, ale ani nic co by mi tam vyloženě vadilo. Origin ve smyslu získání schopností za mě celkem nezajímavý a rychlý, ale to zase vyvažuje srovnání se s schopnostmi, čemuž se věnuje celá epizoda podpořená úžasnou chemií mezi Jen a bratrancem Brucem. Navíc je na konci naprosto geniální potitlukovka, která je vtipná nejen v originále, ale dokonce i v českém dabingu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama