foto

Jamie Gross

  • nar. 2.9.1983 (35 let)
    Wynnewood, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
Noční hra
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2015 Bláznivá dovolená
To byl zítra flám 2
2014 Old Soul (TV film)
They Came Together
2010 Super Mac

TV seriály

2019 Grace and Frankie (TV seriál)
The Ceremony (S05E08)
The Pharmacy (S05E05)
The Squat (S05E02)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
Dance (E07)
Rain (E06)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Leak... (S02E12)
Mean Girls... (S02E10)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
A Weekend in the Hamptons... (S02E07)
Whatever It Takes... (S02E05)
Shitagi Nashi... (S01E07)
další epizody (5)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
The Onion News Network (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Haute & Bothered (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2003 Whose Wedding is it Anyway? (TV seriál)

TV pořady

2005 Miami Ink (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace