Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vymazání mozku k obědu. Jako většina reality show je to návykové, pokud přijmete hru a bavíte se (v dobrém i špatném) na těch situacích a intelektu postav. Jak je to na pozadí a scénář se snaží "krasavce a krasavice" prodat, si asi každý dokážeme rychle domyslet. Guilty Pleasure je to však jasná a to nejen proto, že je na co se dívat (a někdy ideálně s vypnutým zvukem!). S1 Tým Francesca. S2 Prozření pánů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Netflix reality show, která zavře několik atraktivních anglicky mluvících jedinců do luxusního resortu a oni soutěží o sto tisíc dolarů. Jedinou podmínkou výhry je, že nesmějí mít po dobu soutěže žádný sex .... celkem idiocie, u které jsem si nejprve myslel, že to je nahrané, ale postupem času člověk zjistí, že Netflix asi umí dobře castingy, protože tolik sebestředných tupých individuí se jen tak nevidí ( hláška Američanky: " Harry říkal, že je z Austrálie, ale já nevím kde to je ..."). Jedna hvězda za pěknej resort a holky v bikinách. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ironického komentáře málo, tupost soutěžících víc ubíjející svou povrchností a prázdnotou než aby byla opravdu zábavná (Haley nicméně občas správně ne/trefí myšlenkový cíl - "Je z L.A. a bydlí na lodi. Znamená to, že je chudý nebo bohatý?"). Ve výsledku to ale není o nic horší než jiné reality ptákoviny, které se plodí. A tahle má aspoň nezpochybnitelné produkční kvality. Nejpřekvapivější je pro mě každopádně to, co se dnes pokládá (alespoň očima amerických tvůrců) za sexy vzor (Nicole... opravdu?). A dvakrát tolik to platí u chlapů. Takového Davida jsem celou dobu díky jeho hlasu Toma Hollanda nedokázal brát vážně a Harry... inu, mám 174 cm, tak nikdy asi nedocením to, jak je výška opravdu žádaná :) Je každopádně škoda, že se nepovedlo najít nějakou výraznější paletu charakterů. Tak třeba to vyjde v druhé řadě. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Reality show nemusím a nevyhľadávam a nebyť kamaráta, tak si ho ani nepozriem, ale popravde ma príjemne prekvapil. Áno, točí sa okolo skupinky mierne retardovaných ľudí závislých na sexe a pre výhru sa musia sexu vzdať, popis neklame. Čo som ale nečakal a čo by v ňom mohlo byť spomenuté tiež je, že cieľom je v prvom rade stať sa lepším človekom a naučiť sa naviazať hlbšie kontakty s jednotlivými súťažiacimi. To ma zase pri seriáli udržalo aj po prvej časti. Sledovať totižto ľudí chorobne vystrašených z akéhokoľvek záväzku, ľudí s vnútornym smútkom, ktorý v tento strach vyústil a ich následnú snahu prekonať tento strach formou rôznych cvičení bol vcelku potešujúci. Blbcami síce ostali aj naďalej, ale ich premena a znovunájdená schopnosť vážiť si samého seba je niečo čo som od takéhoto formátu nečakal. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Po úvodních patnácti minutách musí každý normální, průměrně inteligentní, o prudce inteligentních a vzdělaných intelektuálech nemluvě, úpět nad koncentrací lidské hlouposti, omezenosti a tuposti. Diváka má ovšem nalákat přehlídka namakaných mužských svalů, umělých rtů, naducaných plavek a rajcovních zadečků, nikoli jejich inteligence. Fajn, mě zaujal námět, protože považuji za hotová muka seskupit nadržené jedince a nedovolit jim ani francouzáka, natož pořádnou kuřbu nebo sex. Je to výplach mozku se vším všudy, ale když potřebujete úplně vypnout a zasmát se nad lidskou blbostí, je to slušná zábava. Chápu a souhlasím s eliminací těch nejhloupějších, nejnudnějších anebo nejzákeřnějších soutěžících, ale připadá mi nespravedlivé konečné rozdělení sumy rovným dílem. Ale jde pouze o úhel pohledu. Za mě je nejautentičtější Francesca, kterou spousta lidí nenávidí, nicméně ji jako jedinou považuji za skutečně nadrženou, která naplnila svá slova činy. Ostatní žvanili jak nevydrží ani jeden den bez sexu nebo masturbace a díky duševnímu prozření a vidině peněz to rovnou zvládli třicet dnů? Nevěřím. A pak nesmím opomenout Ježíše - nenašel, co hledal, místo aby se 30 dnů trápil, tak to zabalil. Příště prosím Latinos nebo frankofonní páry - ti skončí na nule po deseti dnech. P.S. Nemohu se zbavit pocitu, že se neodečetly tři tisíce dolarů za polibek Chloe a Bryce... ()

Zajímavosti (3)

  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)
  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno