Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Reality Show, jejíž princip je být tak opulentně hrdě stupidní, jak jen je lidsky možné, a nutno dodat, že to je překvapivě uvolňující a nesmírně vtipné - pořád mi není jasné, jestli je to záměrná parodie, nebo ne. Ale nakonec to je jedno. Jediný problém, proč se čtyřmi hvězdami váhám, je, že to celkem rychle upadá do monotónnosti a stěží to utáhne i ten nízký počet epizod - nicméně ty šíleně bezstarostně obžerské rozjezdy jsou tak vtipné, že nejde odolat. ()

FilipStinef 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není náhodou, že jsem si nechal pro mé pětisté hodnocení na tomto portálu právě Too Hot to Handle. A abych řekl pravdu, nedostal jsem prakticky nic, co bych nečekal. Všichni hlavní představitelé jsou blbí, náplň epizod je hloupá, pointa je stupidní, výsledkem je zábavná reality show. Při sledování tohohle skvostu, který se mimochodem umístil v naší překrásné zemičce na prvním místě sledovanosti na Netflixu, jsem nabýval pochopení, proč že to tolik lidí sleduje reality show v televizích, byť jen jakožto guilty pleasure. Musím totiž říct, že nad ránem při slabším psychickém rozpoložení sledovat počínání těch "velice nadržených a atraktivních účastníků" bylo přinejmenším výborným nápadem, leč je celý tento pořad hrůza hrůzoucí. Avšak na zabavení dlouhých dní naprosto vhodné. Nenechte se tedy odpudit těmi dvaapadesáti procenty, které, ačkoliv jsou naprosto oprávněné, nijak nezobrazují to, jak velmi se budete bavit. Vypíchnout by také šla technická a produkční úroveň, která mě až překvapila, když vezmu v potaz, jaká sračka to je, ovšem Netflix vložil své nemalé peníze opět do černého, jak už se mu v minulosti několikrát povedlo, jelikož pořad slaví úspěchy. A to právem. ()

Reklama

krauset 

všechny recenze uživatele

Dvojice sedí na pláži a pozoruje oceán. „Není to šílený, že tam není pevnina?“ pronese muž zahloubaně a pokračuje: „Jsi dobrá v zeměpise?“ „Ne akademicky, ne,“ odvětí žena. Slovo „akademicky“ se zdá maličko nadbytečné. Na Too Hot To Handle se člověk divá jako na dopravní nehodu, fascinovaně, neschopen oči odtrhnout. Každou ze sérií provází otázka: O kolik se svou neukojitelností soutěžící připraví? Opět se slíbí kupě namakaných, nadržených, nablblých (další na- si přidejte dle uvážení) mladých lidí, že stráví měsíc na vysněném ostrově v reality show nikoliv nepodobné Paradise Hotel. Jenže zádrhel: žádný sexík. Netflix vás v podstatě odveze na tropický ostrov a prohlásí: vás žádný Netflix & chill nečeká. Too Hot to Handle je tedy v jádru zlomyslná show s báječně ironickým voice-overem, ale snaží se tvářit, že je jejím cílem udělat ze sobeckých proutníků a milostných hráčů emocionálně vyspělé jedince, schopné navázat vážný vztah. O to se starají různí terapeuti a life-coachové, kteří bohužel prokaučovali možnost dělat v životě něco užitečnějšího než instruovat nadržené dvacátníky, kterým je odepřen šuk, aby kreslili své emoce na suk. Soutěžící nemusejí být dobří v zeměpise – akademicky! –, aby si Too Hot to Handle našlo cestu do vašeho obýváku. Sice nevědí, zda nástěnné hodiny začínají jedničkou či dvanáctkou, „jaké je číslo na 911?“ nebo jak se píše „pesimismus“ (na jejich obranu, to anglické zdvojené „s“ je zákeřné), ale já jsem ohledně téhle reality show pozitivní. A na sledování bandy podivínů, kteří jsou drženi ve stavu sexuální frustrace čistě pro naše pobavení, je cosi nepopiratelně uspokojivého. Celá recenze druhé řady na TVZone. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, kolik anglicky mluvících zemí má IQ 110 jako nedosažitelnou příčku. Shluk opravdu hloupých lidí zapadající do průměru USA (zakládám ze zkušeností z émerického gymlu a dalších jejich reality show). Polovina žen byly umělohmotné cosi a celkově vám najdu v každé obydlené oblasti hezčí kousky. Desiree Burch byla celkovou záchranou celé show, protože její trefné komentáře prakticky živily celou tu komedii od začátku až do konce. Ale co se týče zakončení soutěže, tak to naopak vše pohřbilo. Zejména Francesca měla být vyloučena, přinejmenším neodměněna. A ať se klidně živí tím svým (k)análem, u mě je příkladem lidského dna odpadní jímky. Kdo byl za mě král? Kelz Dyke, Matthew Smith (alias Ježíš), a za ženy maximálně s odřenýma ošima Chloe Veitch - fakt mi ji bylo reálně líto. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Netflix reality show, která zavře několik atraktivních anglicky mluvících jedinců do luxusního resortu a oni soutěží o sto tisíc dolarů. Jedinou podmínkou výhry je, že nesmějí mít po dobu soutěže žádný sex .... celkem idiocie, u které jsem si nejprve myslel, že to je nahrané, ale postupem času člověk zjistí, že Netflix asi umí dobře castingy, protože tolik sebestředných tupých individuí se jen tak nevidí ( hláška Američanky: " Harry říkal, že je z Austrálie, ale já nevím kde to je ..."). Jedna hvězda za pěknej resort a holky v bikinách. ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v březnu 2019 v luxusním resortu Casa Tau v Mexiku. (SONY_)
  • Pro Harryho se jedná již o druhé vítězství v reality show. Poprvé vyhrál v australské soutěži Heartbreak Island roku 2018. (Kuzmik)

Reklama

Reklama