Reklama

Reklama

The Circle: France

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Francie, 2020

VOD (1)

Recenze (8)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zjistila, že Francouzi jsou nám hodně podobní. Soutěžící v téhle verzi kruhu jsou oproti amíkům daleko více taktici, závistivci, sebestředná hovada, a vůbec šmejdi, co nejdou pro kudlu do zad daleko. Opravdu stále věřím, že český Circle by byl hodně podobný, plný hádek, falše a pomluv. Chápu, že je to soutěž, ale je mi z těch lidí zle a nejradši bych je zaplácla plácačkou na mouchy a jinou havěť. Vsadím se, že v reálu se hájí tím, že takoví vůbec nejsou, že to celé byla jen hra, ale opak je pravdou, ukázali se v pravém světle a já bych o většinu z nich kolo neopřela. U americké verze mě prvním dílem a úvodními videi většina hráčů iritovala, ale pak se rozhodli zahodit taktiku a hrát srdcem a bylo super to sledovat a já si ty lidi upřímně oblíbila. Tady je to víc jako sledovat mísu s ovocem, které je čerstvé, až do fáze, kdy úplně uhnije. A právě proto i přes nepopiratelně dobré momenty (snaha babiček zapadnout, Valerie a Romain, setkání u kulatého stolu) nemám chuť vidět francouzskou verzi The Circle znovu. Alespoň ne první sérii, kde je jedinou fair postavou Elea. Playboxguest opustila monolog. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Circle je moje nové GP a ten francouzský je zatím nejlepší.Je to sice pořád na stejném principu,ale po vlažnějším rozjezdu francouzi ukáží,že se toho nebojí a tudíž se tu konečně hraje a taktizuje a na žádnou circle family není moc prostoru.Jen je až s podivem,že to všichni "týmu vítězů" spolkli i s navijákem,ačkoliv to bylo místy až do očí bijící...70% ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Bravo. Oproti americké nebo brazilské verzi tato mutace nabízí nějakou show bez servítků. Ve srovnání s americkou verzí jsou účinkující o něco divnější, o něco přízemnější, ale také o něco méně hlasití a upřímnější. Americká verze je spíše orientovaná pro samotné Američany, neboť racionálnímu a pragmatičtějšímu evropskému divákovi přetvářka a neustálé objímání nic moc neřekne. Sice jsem si lahváče neotevřel a nezačal nadávat na to, že je někdo příliš afektovaný gay, ale přece jenom je ve mně kus typického Čecha. Čecha, který chce koukat na partu lidí, kteří vědí kde leží Evropa, nebudou si navzájem patolízalsky pochlebovat, a kteří se nebudou pořád divit, že po vyřazení přijde další alert oznamující, že vyřazený nešťastník někoho navštíví. Je až neuvěřitelné, jak Američané celé tři série alert co alert byli naprosto udiveni. Francouzská verze přináší jistou surovost, zábavnost (ne, Američané nejsou příliš vtipní) a zajímavost. Postavy jsou líbivé. Docela brzy jsem si oblíbil pár lidí, a naopak začal nesnášet některé jiné. Francouzské postavy jsem si oblíbil natolik, že si je stále pamatuji, což se nedá tvrdit o jiných jazykových mutacích. Jen je škoda, že moderátor... neexistuje, a ani nebyl vtipný... a asi ani potřebný. Co ale opravdu musím pochválit, tak je to svěží rychlost celé hry, neboť tam nejsou žádná hluchá místa. Oproti tomu americká verze je zbytečně prodlužována - na druhou stranu, zase lépe vykresluje budování vztahů. Francouzské verzi chyběl skvělý moderátor, nějaká kontroverzní postava (dvě báby to nemohly utáhnout, vůbec se nechytaly), a trochu zamotanější taktizování. Jinak si nemohu stěžovat, a za mě tato verze je zatím tou nejlepší z celé show. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Napětí do půlky, kdy proti sobě bojovaly 2 skupiny. Mínusy: Zbytek, protože 2. půlku ovládla mně nesympatická klika vč. budoucího vítěze. Z účinkujících mě zvláště zklamaly velmi slabé důchodkyně a hlavně gay, který na pohled vypadal mnohem mužněji než Američan Chris nebo Brazilec Dumaresq, ale brzo bylo jasné, že postrádá jejich vnitřní sílu i soudnost. O moderování vypovídá, že si vůbec nemůžu vybavit, jestli to byl chlap nebo ženská. Hodnocení: 45%. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Třetí The Circle, který jsem viděla a v tomto bylo zatím nejvíc taktizování a intrik. Zkrátka se konečně HRÁLO. A já to těm slavným #Teamwinner strašně nepřála a štvalo mě, že SPOILER!! si ostatní nebyli schopní uvědomit, že jich je sakra VÍC!! šli prostě jak ovce na porážku a ještě s výsměchem. Škoda. // Oblíbenci: Cédric, Inés a vlastně mě bavila i Valeria. ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Francouzský The Circle je z těch všech nejlepší. Francouzi jsou nám mnohem více podobní. Hodně taktizují, ale ani humorem nejsou pozadu. Co já se tu nasmála.:-) 4* ()

Reklama

Reklama