Reklama

Reklama

30 let to Šlape

(pořad)
Hudební / Zábavný
Česko, 2019, 68 min

Obsahy(1)

Hudebně zábavný pořad k 30. výročí založení staropražské kapely Šlapeto... 30 let staropražských, hospodských, šantánových, kabaretních písniček a kupletů a také originálních Hašlerek. To vše přibaleno k vtipným monologům, dialogům či skečům v duchu té dávné doby, která dnes již trochu zavání romantikou pečených kaštanů, čerstvých taliánů, piva od Pinkasů, výletů lodí na Zbraslav nebo prvních trampů jedoucích na osadu Ztracenka. To vše je skupina Šlapeto, respektive od roku 2001 skupina Patrola Šlapeto. Na oslavu 30 let své existence si do divadla Semafor dovolila pozvat své současné i bývalé členy, ale také vzácné gratulanty. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

otík 

všechny recenze uživatele

Tradiční výroční koncert - ke stávájící sestavě jsou pozvání bývalí členové + hosté jako Ivo Smoldas, principál divadla Semafor Jiří Suchý a jeho pravá ruka Jitka Molavcová. Koncert probíhá způsobem že jsou představování různí členové kapely a jakoby těm je pak věnována píseň. Písničky jsou většinou známé, v dobrém provedení, jen mi přišlo, že ženské osazenstvo zpívá písně, které vůbec neznám a jsou docela těžké. Ale třeba to byl jen pocit, neb Pražák zrovna nejsem (chybí mi tak cca 300 km:-). Koncert se líbil, pro fanoušky kapely dobrá zábava. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Šlapeto – kdysi hojně poslouchaná oblíbená skupina mých rodičů – osobně dávám přednost sice jiné hudbě, ale proč si s nimi nezazpívat pár starých a osvědčených hospodských –– kabaretních písniček…Vcelku slušná oslava třicetiletého výročí s několika známými osobnostmi a kupou důchodců v publiku…Robert Papoušek se z onoho malého synka co s nimi zpíval – proměnil v hotového golema… ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama