Reklama

Reklama

Byla to láska?

(seriál)
  • Jižní Korea Uri, Saranghaesseulkka (více)
Trailer
Jižní Korea, 2020, 17 h 40 min (Minutáž: 64–71 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Tahle single máma nebyla na rande už celé roky. S pomocí čtyř mužů, kteří jsou každý z jiného těsta, ale začne znova objevovat lásku i sama sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

splaty 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo. Na půlku jsem se musela dívat zrychleně. SPOILER: A ten poslední díl? Jakože ve chvíli, kdy se ta chladná svobodná matka konečně nechala přesvědčit, že to teda jako po 14 letech zkusí, tak ON se rozhodne, že si vezme dvouletou pauzu na psaní a ona ho pak s otevřenou náručí přijme? Třesky plesky, na to už se nedalo dívat. Charisma hlavního hrdiny bylo z těch mužských hrdinů úplně ale úplně nejmenší. A vůbec mě nemrzí, že moje hodnocení poslalo tenhle seriál do modrých čísel! ()

jarah 

všechny recenze uživatele

Pri písaní komentára mám rozporuplné pocity. Na jednu stranu sa mi seriál celkom páčil a príjemne som si pri ňom oddýchla. Na druhú stranu ma iritovali niektoré veci, a to som si myslela, že som si na ne u JK seriálov zvykla. Nakoniec nad nelogickým správaním postáv vyhrala túžba nič neriešiť a iba s vyloženými nohami relaxovať. Páčilo sa mi obsadenie... až na Koo Ja Sunga. Nie je to vyložene zlý herec, ja mu proste neviem prísť na chuť. Dávam slabé 4. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi to aj keď som šialene nevedela prísť na chuť Jong-ho Songovi, ale ku koncu som si už asi zvykla. Inak boli postavy sympatické príbeh zaujímavý ale úplný koniec mi prišiel trochu prehnaný a ich správanie nelogické. Ale kto vie ako by sa iní správali v rovnakej situácii. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama