Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Támar je agentkou Mosadu. Pod falešnou identitou infiltruje Teherán, aby pomohla zničit íránský jaderný reaktor. Když ale její mise selže a ona uvízne v novém prostředí, musí naplánovat operaci, která ohrozí všechny, na kom jí záleží. (Apple TV+)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (16)

Nouzové přistání v Teheránu (2020) (S01E01) 

Po Faudě jsem zamířil na Teherán a musím říci, že dobré. Izraelci opět nezklamali. Uvidíme, kam ale dále povede IT zápletka, snad to nebude moc velký deus ex machina. Začátek ale parádní :-) ()

Krev na jejích rukách (2020) (S01E02) 

Stále napínavé, i když o něco slabší než pilot. Doufám, že to spíš půjde cestou pilotu a ne tímto druhým dílem. ()

Jasminino děvče (2020) (S01E03) 

Malinko to šlo dolů. Sledovat díl, jak profesionální agentka neprofesionálně skončí na protestu mi přišlo docela moc. Těch nelogičností je tam bohužel více... ()

Shakira a Sick-boy (2020) (S01E04) 

Jakmile se začne dějová linka soustředit jen na neprofesionální agentku, tak to jde dolů. Shánění pasu v bytě, kde ví, že je policie, je fakt největší neprofesionalita. Bohužel takových věcí je v seriálu více. ()

Jiný Írán (2020) (S01E05) 

Asi jsem od seriálu čekal trochu něco více. Fakt jsem netušil, že tajná agentka půjde prodávat drogy do hor... ()

Inženýr (2020) (S01E06) 

Malinké zlepšení oproti minulým dílům. Konečně se začalo něco řešit, proto dávám dnes plný počet. ()

Tamařin otec (2020) (S01E07) 

Napínavé to je, ale možná až moc překombinované. Kdyby tam půlku série neprodávali drogy a netočilo se to kolem jednoho chlápka, bylo by to asi lepší. Na druhou stranu ale vůbec netuším, jak to skončí... ()

Pět hodin do bombardování (2020) (S01E08) 

Závěrečný díl se povedl a byl jsem napnutý, jak to dopadne. Nakonec se podařilo z hlavních postav vytěžit maximum, i když na úplný konec nezbylo moc prostoru. Je pěkný, že cvičená agentka práchne s nějakým počítačovým hackerem na volné noze. Smysl to moc nedává a zde je to spíše taková izraelská pohádka, takový Doron ve Faudě je více vážnější... ()

13 000 (2022) (S02E01) 

Na rozjezd docela dobrý, i když slibně začínala i první řada. Tentokrát se zdá, že by ale děj mohl být daleko více smysluplnější a propracovanější. Snad to nakonec nesklouzne k nějakým blbostem. ()

Změna plánu (2022) (S02E02) 

Slušně se to rozjelo a odkrývá to celkem fajn zápletku. V tom gymu s generálovým synem to může být ještě zajímavé. ()

PTSD (2022) (S02E03) 

Infiltrace do posilovny a mezi bohatou smetánku začíná být zajímavá. Jen Sickboy mě začíná neskutečně štvát a dělá jednu chybu za druhou. Kdyby se ho seriál zbavil, udělal by lépe. ()

Bohaté děti (2022) (S02E04) 

S první řadou se to nedá absolutně srovnávat. Zatímco ta první přinesla spoustu nahodilých situací a klišé, tak druhá je oproti té první propracovaná. Zatím to nemá slabé místo a jsem zvědavý, jak to bude dále pokračovat. ()

Dvojitá chyba (2022) (S02E05) 

Scény ve vězení naprosto úžasné a stejně tak jakákoliv scéna s Vahídem a Pajmánem. Oba dva obohatili celý seriál, který je mnohem více napínavější a uvěřitelnější. ()

Farázova volba (2022) (S02E06) 

Faráz táhne seriál nahoru, ale tentokrát ho pořádně chytili do pasti a pokud přejde na druhou stranu, tak jsem zvědavý, kdo nyní bude reprezentovat Gardu. Alímu jsem fandil, toho bude určitě velká škoda. ()

Betty (2022) (S02E07) 

I když se dalo poměrně snadno předpokládat, co se stane a kam povede automobilová honička, i tak jsem nebyl napjat do poslední chvíle. Cítím výborné finále. ()

Krvavý pohřeb (2022) (S02E08) 

Už jsem se začínal bát, že finále bude malinko předvídatelné. Ale nakonec mě zaskočily a mile překvapily dva závěrečné zvraty. Určitě se ale stalo potřebné pro lepší pokračování seriálu. Prostor dostanou nové postavy a nový příběh, což je určitě fajn. ()

Reklama

Reklama