foto

Navid Negahban

  • nar. 2.6.1968 (50 let)
    Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aladin
2018 12 hrdinů
Saat des Terrors (TV film)
2017 Damascus Cover
Sand Castle
2016 Carving a Life
Jimmy Vestvood: Amerikan Hero
Sniper - Lovec duchů
2015 Den první
Otec
Price for Freedom
2014 Americký sniper
Tatort - Die Feigheit des Löwen (TV film)
2013 Moment, The
Slova nebo obrazy?
The Power of Few
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
2009 Bratři
Dead Air
Stellina Blue
Čekání na zázrak
2008 Djinn
The Stoning of Soraya M.
2007 Cesta za snem
Expert na vraždu: Poslední dostih (TV film)
Richard III
Soukromá válka pana Wilsona
2006 Broken
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Oživlá mumie (TV film)
Svádění
2004 Celesta ve městě (TV film)
Everybody and Their Mother Wants to Write and Direct
Florist, The
Jihad
Národní bezpečnost (TV film)
2003 Válečné příběhy (TV film)
Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)

TV seriály

2018 God Friended Me (TV seriál)
A House Divided (E06)
Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (10)
The Team (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 The Catch (TV seriál)
The Princess and the I.P. (S01E04)
The Trial (S01E03)
The Real Killer (S01E02)
Mistresses (TV seriál)
Fight or Flight (S04E11)
Confrontations (S04E10)
Survival of the Fittest (S04E07)
další epizody (6)
2015 Poslové (TV seriál)
Oko na nebi (E05)
Bubny války (E04)
Ztracený ráj (E03)
další epizody (4)
Tým Škorpion (TV seriál)
Forget Me Nots (S01E15)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Teherán (S04E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rodičovská noční můra (S16E22)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Panoptikum (S04E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Liga Assasinů (S02E05)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Poslední úkol (S03E09)
Kriminálka New York (TV seriál)
Seth and Apep (S09E15)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (8)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Marine One (S01E12)
Křížová palba (S01E09)
Slepé místo (S01E05)
další epizody (7)
V utajení (TV seriál)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvláštní zásilka (S02E04)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Čest rodiny (S08E18)
24 hodin (TV seriál)
Day 8: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S08E24)
Day 8: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S08E23)
Day 8: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S08E22)
další epizody (8)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ledový muž (S04E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Outsider (S08E12)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Game (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství a lži (S01E21)
V utajení (TV seriál)
Faith (S02E04)
Alias (TV seriál)
Všechen čas světa (S05E17)
2005 Closer (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 9:00 p.m.-10:00 p.m. (S04E15)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Samotářka (S01E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Memorial Day (S05E22)
2003 Dragnet (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dead Soldiers (S02E02)
JAG (TV seriál)
Písečné přesypy (S09E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2015 REAL Shahs of Beverly Hills, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace