Reklama

Reklama

Dobrý člověk

  • Francie A Good Man (více)
Trailer

Obsahy(1)

V láskyplném vztahu chybí Benjaminovi s Aude jediné – dítě, po kterém Aude touží, ale sama nemůže mít. Sen o rodině se proto rozhodne naplnit Benjamin. Jeho mateřství se stane nejen zkouškou vztahu, ale i trnem v oku rodiny a sousedů, kteří jsou zvyklí mít vše jasně rozdělené, jako záhonky za okny svých domů. Intimní drama precizně pracuje s citlivým tématem trans* rodičovství, ztělesněným i vynikajícími hereckými výkony Noémie Merlant a zpěvačky a herečky Soko. (Febiofest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

1308boddah 

všechny recenze uživatele

Nefandím předělání pohlaví a to do jaké absurdity to scénárista tady zavedl mi přišlo mega směšné a to tak, že fakt nastal záchvat smíchu. Ale na druhou stranu film dokáže diváka vtáhnout do pocitů té předělávky, co uprostřed předělu na chlapa záměrně otěhotní. A najednou s tím něčím cítíte soucit. Za mě povedený film, který dokáže kontroverzní téma podat tak, že pocítíte zájem, soucit a možná té předělané těhotné ženě, co chce, aby se jí říkalo chlap i fandíte. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

ze začátku mi to nešlo pod nos.ale když jsem se nad tím zamyslela proč to tak je,zjistila jsem ,že film měl opravdu co sdělit.lesba a transka si pořídily dítě.Svoje dítě se společným DNA s jednou z nich.A jak na potvoru musela to být Benjamin.Čiže:nikomu dítě neukradly ani jim je neodnosila náhradní matka.pokud se nepletu ,příběh se opravdu stal.Fotky těhotného "muže"obletěly svět.Co mi ale vadilo,že hlas české dabérky kolidoval s hlasem v originálu.Tam nebyl tak ženský.To se fakt nepovedlo. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No tak jedna * .... tak nějak ze slušnosti... Nějakou dobu mi trvalo, než jsem se zorientoval v přítomnosti a minulosti, ani pak mě to nikterak nechytlo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama