Reklama

Reklama

Manželství po indicku

(pořad)
  • Indie Indian Matchmaking
Trailer
Reality-TV / Romantický
USA / Indie, 2020

Střih:

Jeremy Presner

VOD (1)

Obsahy(1)

Dohazovačka Sima Taparia pomáhá klientům z USA a Indie domlouvat sňatky a ukazuje pohled do zákulisí tradičních zvyklostí v moderní době. (Netflix)

Recenze (6)

Lesazrk 

všechny recenze uživatele

Povedal im už niekto, že v Európe si môžu ľudia brať koho chcú, nemusia sa ženiť/vydávať a dokonca ani mať deti? Mladí v Indii našťastie začínajú otvárať oči, to čo je všade inde normálne sa tam považuje za tvrdohlavosť a rebéliu. Zaujímavá ale dosť obmedzená mentalita. ()

Minimie 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořadu by si měli zopakovat základní pravidla storytellingu. Když už sledujeme příběhy několika lidí o tom, jak si hledají partnera, tak by asi bylo fajn to nějak dotáhnout do konce a dát divákům vědět, jak to teda všechno dopadlo a né že se na většinu účastníků z prvních epizod úplně zapomene a nic se o nich už nezmíní (a dokonce nám pár minut před koncem poslední epizody představí někoho úplně nového, to už snad ani nebylo nutný, ne). Klidně by stačil i nějaký text na konci, když už nic jiného... Asi nechtěli zbytečně upozorňovat na fakt, že se matchmaking ve výsledku nepodařil prakticky u nikoho z účastněných. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Sriál dává nahlédnout do jiné kultury, na jiné zvyku. Představí nám 7 mladých lidí, kteří z různých důvodů (nátlak rodiny, očekávání okolí, vlastní samota) začkou hledat protějšek vhodný k manželství. Někdo je vám sympatický od začátku, na někoho si musíte zvykat a na někoho si nikdy nezvyknete. Co mě mrzí je to, že jen u třech z těch sedmi se dozvíme jak to dopadlo- jedna, která tam byla nejméně si najde partnera bez dohazovačky, jedna se rozhodně, že je pro ni aktuálně důležitější kariéra a manžela nechce a ani nepotřebuje (dohazovačka ji následně doporučí live qoachku, která ji ukáže jak se mít ráda, to se mi moc líbilo), no a ten nejhorší kluk splní sen své matky a najde se milou slečku. Ovšem u osatních 4, jejich osudy sledujeme nejvíc nám neřeknou jak to dopadlo, prostě se dozvíme, že s aktuálním potencionálním partnerem pro budoucnost se cítí dobře a chtějí jej více poznat, ale jak to dopadlo se nedozvíme. Je na nás jestli tedy budeme předpokládat, že tedy jo, nebo ne. Přitom proto se na to koukáme, ne? Abysme zjistili , jak to dopadne. Ale nezjistíme to. Ani pomocí krátké věty, kdy by nám někdo řekl, že např Vyasar a Nadia jsou stále spolu, Aparna si do konce natáčení nenašla manžela... ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá reality show, kde se dozvíte spoustu věcí o indických zvycích. Dala bych i 4*, ale něco tomu chybělo. Vadilo mi, ze jsme posledních pár epizod už vůbec neviděli některé účastníky z první poloviny série, aniž by se ukázalo, jak to vlastně s nimi dopadlo. Edit po druhé řade: Stejná úroveň jako první řada, líbilo se mi, že někteří účastníci z první řady tu "našli pokračování". ()

suzie379 

všechny recenze uživatele

Zajímavý náhled do jiné kultury. Do světa dohazovaček, a lidí, kteří se do manželství vrhají jen kvůli okolnímu tlaku. Některým hledajícím člověk fandí, jiní by si zasloužili políček. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na jinou kulturu a pro mě zamyšlení nad vztahy, láskou a jejím obtížném hledání v současné době. Souhlasím ale s předchozím komentářem, že mi zde chybělo, jak všechny příběhy dopadly. To mě zklamalo ()

Reklama

Reklama