Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Elle je odhodlaná užít si poslední léto před vysokou naplno. Dá proto dohromady seznam šílených věcí, co chtěla vždycky udělat, ale taky musí ukočírovat Noaha s Leem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Stánek s polibky 3 je tím nejdospělejším dílem z celé trilogie. Poukazuje nejen na důležitost prosazení vlastních životních cílů na úkor neustálého upřednostňování žití života druhých. Na dobu, kdy se každý z nás musí v životě jednou rozloučit s přáteli, a pokud ta přátelství mají opravdu pevnou vazbu, tak není pochyb o tom, že se Ti dva v budoucnu opět shledají. Poukazuje i na to, dát si pozor, koho pouštíme do svého života, protože někteří jedinci nám mohou lusknutím prstu zbořit to, na čem jsme X let pracovali. Dále ukazuje, jak moc důležitá je v životě rodina a některé změny jsme nuceni přijmout a sžít se s nimi, ať se nám líbí nebo ne. A ukazuje i ten nejdůležitější moment v našich životech, který nikdo z nás neví, kdy přesně přijde, ale v ten jeden jediný okamžik si uvědomíme, že jsme právě dospěli. Stánek s polibky je jednou z nejsugestivnějších a nejintenzivnějších náctiletých romantických vztahových dramedy, kterou jsem kdy viděl a naprosto si zaslouží plnou dělbu bodů. Minimálně za všechny ty myšlenky a vzpomínky, které ve mně vyvolala. Jo a samozřejmě za tu top boží „Mario Kart“ scénu =). 👌 (14.08.2021) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Opravdu?? Třetí pokračování? Nej kámoš Elle se chová jak rozmazlený spratek (což on vlastně je) - celý film se uráží, že jeho nejlepší kamarádka raději tráví volný čas se svým přítelem (namakaným borcem se sklony k agresivitě), než s ním. Nebohá Elle vůbec neví co dělat. Mimo fakt, že odsune Leeho na vedlejší kolej, mají o ní zájem hned dva kluci (ten druhý je Marco, inteligentnější kopie namakaného borce) a taky se dostala na dvě prestižní vysoké školy! Toxické, dětinské. Dodržují se hloupá pravidla, dohaduje se kvůli nesmyslům a vyústění vlastně pořádně žádné. Závěr? Katastrofa. Kdyby tam necpali epilogy po kdoví kolika letech, udělali by lépe. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ano, je to teen romcom blbost, ale jednička i dvojka mě dokázaly dost pobavit, byly tam nějaké neotřelé nápady a postavy i herci mi byli sympatičtí. Trojka mi přišla ale o stupeň horší. Byla hrozně moc sentimentální, až přes čáru, furt tam akorát řešili sračky, až přes čáru, furt tam někdo brečel, až přes čáru. Nebyl vymyšlen žádný nový "koncept", jen se tam znova ze dvojky dostala "zápletka" úplně stejná, že Marco furt chce Elle atd... ale to už tu bylo... No a ten konec? Radši nekomentuju a nechci spoilerovat, jen řeknu jediné - její vlasy byly naprosto otřesné a nechápu, že si produkce myslí, že když ostříhají lidi, automaticky vypadají starší :D Blbost, vypadala, jak kdyby jí někdo vlepil do vlasů žvýkačku, a tak se musela ostříhat na kluka a vůbec jí to neslušelo. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Kissing booth je taký veselý milý a pozitívny filmík na letný večer. Elle, Noah, Lee a Rachel si prídu užiť posledné leto do ich domu na pláži, ktorý čoskoro pôjde do predaja. Hneď po príchode sa im vybavujú všetky krásne momenty, ktoré tu spoločne zažili, keď boli deti. Doslova každý kút oživoval staré spomienky. Pri triedení vecí objavili v zásuvke starý zoznam, ktorý obsahoval samé uletenosti. Nedalo im to, a pustili sa tento zoznam bod po bode napĺňať. Išlo o jednu šialenosť za druhou, pri ktorých si užili kopec zábavy, miestami to bolo aj náročné a dojemné. Hlavne keď bola Elle postavená pred dilemu vybrať si na ktorú VŠ nastúpi, čo by znamenalo vybrať si medzi Noahom a Leeom. Leto, ako každý rok ubehne rýchlo, a prichádza čas lúčenia. Ako to s našimi hrdinami nakoniec dopadne, uvidíte sami. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Joey King má veľmi zvláštnu kombináciu očí, nosa a pier, ako by to poskladali z troch rozličných osôb. Taký divný duck face, ale aspoň nemusí na plastiku. To som si odniesol z tohto filmu. Toto nekonečné pokračovanie Stánku s polibky bude mať asi 40 častí, až bude mať Joey už vnúčatá. Každý film sa totiž končí tak, aby mohli natočiť ďalší už budúci rok. Podobne ako dvojka aj toto bolo príliš dlhé (našťastie tentokrát nepresiahli dve hodiny), príliš cukrovo-smutné a zároveň posiate detinskými vtipmi s orientáciou na publikum 13-16 rokov. Ale v závere ma zabili. Kastrólový účes ako finále som naozaj nečakal. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Velká část filmu byla natočena v Kapském Městě v JAR. (SONY_)
  • Joey King (Elle) musela při natáčení nosit paruku stejně jako v předchozím díle, protože natáčení probíhalo souběžně s tímto. Kvůli seriálu Odhalení (od r. 2019) si totiž musela oholit vlasy. (SONY_)

Reklama

Reklama