Reklama

Reklama

Dianina svatba

Trailer 1

Obsahy(1)

29. července 1981. V majestátní londýnské katedrále svatého Pavla se lady Diana Spencerová vdává za prince Charlese. Téhož dne se v jídelně malé továrny v Norsku koná svatební hostina novomanželů Liv a Terjeho. V kočárku leží jejich novorozená dcera Diana. Svatba i následující roky jsou méně okázalé než ty u královského dvora, ale o to zábavnější. Očima Diany sledujeme bouřlivé manželství jejích rodičů. Pro ni jsou to ti nejhorší lidé na světě. Liv a Terje se neustále hádají, ale přesto se stále milují. Dokonce i po třiceti letech, kdy se Diana připravuje na vlastní veselku. (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (6)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

komu se podaří přetrpět začátek tak ho příběh zaujme.Šlo v jádru o sousedství dvou rodin.Jedna plná itálie a druhá navenek seriozní,bezproblémová perfektně fungující.Navenek.Kdo byl šťastnější?O tom je konec.A zřejmě proto jsou zde ,jako předobraz ,reálné záběry ze života princezny Diany. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv to mělo být o dceři a její úhel pohledu, bylo stejně nejlepší koukat na ty manželské páry, každopádně stopáž mi na tenhle film přišla malá a to nejstarší období mě taky bavilo úplně nejméně. Ale jinak film jako takový, jak už tu zmínili jiní, je to o vztazích mezitím co ti dva co se "nenáviděli" nahlas se reálné fakt milovali ti sousedé co se před ostatními moc měli rádi to byla v soukromí čirá katastrofa. Film jako celek ale dobrý. 9/10 5 hvězd (ikdyz už to je na pomezí ze 4). ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Trošku narychlo... Asi by si to zasloužili delší stopáž, ale jinak příjemná sonda do vztahu v manželství. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý film režisérky Charlotte Blom má priamo spoločného s princeznou Dianou len to, že takto sa menuje jedno dieťa v príbehu. Inak je to nie príliš komplikovaný „romkom“ o turbulenciách v jednom manželstve v retro štýle. Poznámka od užívateľa dati z pohľadu nórska Naomi Watts (Marie Blokhus) je ku zamysleniu. Nič viac, nič menej. P.S.: Najtrefnejšia scéna je spíš na začiatku.  Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama