Reklama

Reklama

Simulation Theory Film

  • angličtina Muse: Simulation Theory (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Přestože je Simulation Theory asi jejich nejslabší album, ze kterého si ani po 17 posleších nepamatuji jedinou výraznou skladbu (natož hit), v živé verzi s povedeným neonovým retro vizuálem je to mnohem zábavnější. Ale zazní i starší skladby, nebojte. Oproti předchozím video albumům Absoluion Tour a Haarp je zde i cosi jako příběh a krátké hrané sekvence mezi skladbami, což většinou nesnáším, ale sem se to docela hodí._____fun fact: přestože se to odehrává v Londýně, voják v úvodní scéně se při pohledu na arkádový automat ptá, jestli někdo nemá čtvrťák! Chápete? Libra žádné čtvrťáky nemá. LOL. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Solídny koncert, ale nejak tomu chýbala iskra. Vinníka vidím v téme posledného albumu, okolo ktorého je celé vystúpenie postavené - virtuálna realita, umelá inteligencia, stroje vs. ľudia. Kvôli tomuto to celé pôsobilo odťažito a chladne. Neviem či to bolo mixom zvuku alebo čím, no publikum sa mi zdalo väčšinu času akoby vypojené a bolo ho počuť len keď ho Matt k tomu vyzval. Záverečná montáž starých vypalovákov hraných pod maketou obrovského robota veľa zachraňuje, no absencia Knights of Cydonia na záver aj tak prekvapila. 7/10 PS: Hrané pasáže medzi piesňami boli fajn spestrením, ale ich pridaná hodnota bola malá. ()

Reklama

Michal.Lukac 

všechny recenze uživatele

Milujem Muse. Ich prístup k vizuálnej a hudobnej show nedokáže napodobniť žiadna zo súčasných kapiel a to je vidno aj na filme ST, ktorý mi pripomenul moju pražskú skúsenosť s týmto inovatívnym triom. Film miestami neuveriteľne pripomínajúci Stranger Things či 80-kové videoklipy Michaela Jacksona je hravý, kreatívne natočený a dychberúci - len sedíte s otvorenými ústami a premýšľate, čo všetko je Bellamy ešte schopný vymyslieť. Miestami film zachádza až do psychedelických stavov a niekedy som mal pocit, že sa pozerám na hudobný vizualizér Windowsu XP. Jednu hviezdu strhávam za strih - vystrihnúť z koncertu MUSE skladbu Knights of Cydonia? Že ich hanba nefackuje! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

O Muse vím leda tak to, že existují. A asi jsem od nich v minulosti jednu písničku slyšel. Nicméně tohle mě zaujalo, chtěl jsem to vidět a nakonec jsem to i viděl. Zpočátku se mi to líbilo, přišlo mi to slušně udělané a atmosféricky natočené, ačkoli se vlastně jedná jen o záznam koncertu, ve kterém se mezi písněmi odehrává sci-fi příběh. No jo, jenže ta moje spokojenost vydržela tak do půlky, protože v té druhé se to snaží ještě víc zaujmout vizuálem, ale i přesto to ztrácí dech a negraduje to, ačkoli by mělo a já se začal čím dál tím víc nudit. S písněmi jsem to měl tak na půl, některé mě zaujaly (z nichž většina byla v první polovině), některé ne. A ačkoli se mi líbilo, jak si štáb vyhráli s efekty a vizuálem (hlavně v tom mezipříběhu - který teda je na takový druh filmu dostačující, ale stejně...), i tak z toho nakonec mám spíš průměrně dojmy. Ale tak fanoušci Muse by mohli být nadšení, já nevěděl pořádně do čeho jdu, teď už tak nějak vím, co ta skupina dělá z hudbu, jejich fanouškem se nejspíš nestanu, ale zkušenost to byla zajímavá. A hodně se mi líbí plakát. 3* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pekny zapamatovatelny vizual.Je to takovy hybrid koncertu a dokumentu.At mate album teto hudebni skupiny s nazvem Simulation theory radi,nebo ne,podiova show je dechberouci.Je na tom videt cely rok prace.Ja kapelu Muse rad nemam,ale za prvni pulku koncertu bych dal 100%.Druha misto aby koncert vrcholil,tak podle me stagnovala. ()

Reklama

Reklama