Reklama

Reklama

Po jedné stopě - Série 2 (2023) (série)


Až na hliněné dno (S02E04)

(epizoda)

Obsahy(1)

Někdy se smůla nahromadí. Doprovodný vůz zvaný Bublák trucuje a byl odtažen do servisu. Půlmetrové balvany a stejně hluboké díry spolu s červeným pískem tvoří něco, co má k silnici hodně daleko. Igor prohlásil, že takovou trasu v životě nejel, Martin mlčel. A to je čekalo přes sto kilometrů technicky velmi náročné jízdy. Takovou dřinu sotva zvládne motorkář v dobré kondici, což Martin se svými zdravotními problémy rozhodně nebyl. Následovaly pády, několikrát položili motorku, jak se říká mezi jezdci, ale na hranice Kamerunu dojeli. Čekalo je tam překvapení – poprvé během jejich putování africkými zeměmi je pozval někdo na pivo. Usměvavý kamerunský celník patrně pochopil, jakou vzpruhu potřebují. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl jeden z těch dílů, kdy jste mimořádně rádi, že si všechno vychutnáváte z pohodlí domova. Ty cesty byly, jak se tak na Slovensku říká, na piču. Kameny velké a ostré jako stehna kulturisty. Vodní příkopy přes prašné cesty byly hluboké jako touha po posledním kousku čokolády. Do toho všeho si to Marťa celé vychutnával v křečích po té, co mu nesedly ty sračky z krávy, nad kterými se podivně tvářili i místní a asi moc dobře věděli proč. Jinak mezi Nigérií a Kamerunem jsem zatím nezpozoroval větší rozdíl, kromě toho, že v Kamerunu nabízejí pozvání na pivo, což není zase tak málo, když nad tím teď přemýšlím. [82 %] ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hory v Nigérii vypadaly přelidněně, vybydlené a zdevastované. Hory v Kamerunu  o něco méně. Ve vesnicích na pivu to vypadalo jak na spartakiádních skladbách mužů a dětí. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si vytvoříte sympatie k dvojici Martina Písaříka a Igora Brezovara, budete se o to více těšit na nadcházející díly. Musím říci, že v této epizodě si borci zažili pěknej nášup. ()

Reklama

Reklama