Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie

Recenze (110)

plakát

Bestie (2022) 

Pořád se rozhoduji nad hodnocením... sice ti digitální lvi vypadali celkem dobře, ale ten film je tak šablonovitá, předvídatelná směsice různých filmů dohromady, že to snad není ani možný. Scéna kdy Elba je napaden lvem pod autem je jak vystřižená z nějaký hry, kdy do toho mluví jiné NPC tak dlouho, dokud nezmáčkete správnej button. Jako 93 minutová jednohubka asi dobrý, víc času bych tomu nedal.

plakát

Wonka (2023) 

Konečně už vím, co dělal Lisan al Gaib před tím, než spasil Dunu. Byl to čokoládový mistr... Paul King je skutečně King a naservíroval nám čokoholickou podívanou. Trochu mě mrzí, že jsem si Wonku nepustil, nebo nešel do kina v době Vánoc. Na odlehčenou velmi milý a povedený příběh.

plakát

Největší showman (2017) 

Je to pohádka ale zatraceně dobře odvyprávěná pohádka. Choreografie, střih a kamera k sobě ladí a je to pro oko a uši sedmé nebe. Líbivé texty a melodie písniček vás budou provázet celým filmem. Víc k tomu říct asi netřeba.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

S čím dál větším odstupem času si uvědomuji, jak velkolepý snímek jsem viděl. V roce 2021 první Duna odstartovala něco neuvěřitelného. Druhý part je mnohem víc epičtější než její předchůdce a vybudovala tady snad největší snímek za posledních dvacet let. Zimmer jako vždy předvedl mistrovskou práci a soundtrack je u mě ve sluchátkách na denní bázi. Herbert je neskutečná hlava a dal si na vybudování Arrakisu moc záležet... Tohle trumfnout se teď jen tak nikomu nepodaří. Ceny Akademie 2025 třeste se.

plakát

Kung Fu Panda 4 (2024) 

No já nevím, působí to na mě tak, že tvůrci tam chtěli nacpat všechno a vyřešit všechno. Přitom je to celkem zbytečný a nic nám to nedalo. Po zřejmě svého nástupce našel ale to neřeší ten hlavní problém. Při sledování nenastal žádný moment zvratu, či husí kůže a navracené postavy nic moc nepředvedly, když každej měl tak málo času na prezentaci svého já. Na tento nápad bych zvolil delší stopáž a lepší a promyšlenější scénář, protože i u 93 minutového filmu jsem se nudil. Bohužel musím přiznat, že jde o nejslabší díl pandího bojovníka.

plakát

Neporazitelný - Je čas (2021) (epizoda) 

OMG... Musim říct, že začátek mi nějak speciální nepřišel a získávání Markových schopností mě moc nebavilo. Trochu mě zklamalo, že chyběla montáž výběru obleku ale konec to celý vynahradil a husina mi naskočila po celým těle.

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

Je to svěží, je to vtipný a je to COOL! Každý by řekl, že příběh mutantích želv je už zcela „podojen" ale jak to vypadá, tak pár způsobů ještě zbylo a vypadá to na pěkně rozdané karty. Art-style je neskutečně hravý a utržený ze řetězu, který jde nečekaně ve stopách Soňáckýho Spider-Verse. Nečekal jsem, že to bude takový draiv a bude to odsejpat, jak má.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Vizuálně moc pěkná, humorem nadupaná podívaná v doprovodu vábivé hudby Lorneho Balfe. Nápadití tvorové a u kreativních nápadů kamerových záběrů a jednotlivých přechodů se meze nekladou. Michelle Rodriguez ukazuje, že její jediná činnost není jen řídit zběsilý káry ale i dokázat se o sebe postarat ve světě DnD, který nabízí mnohem víc než jen příběh o zlodějích.