Reklama

Reklama

Recenze (8)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako koncept dobrý, ale chtělo by to vyladit (což se asi nestane). Škoda, že si to nevzalo příklad třeba z Danglova Vo štvorici / S úsmevom..., kde tahle kombinace cestování a humoru výborně funguje. Taky by nebylo na škodu trochu nabobtnat na délce dílů, protože v rámci dvacetiminutového dílu se dá souhlasit hlavně s počáteční hláškou Sokola, že toho divák opravdu moc neuvidí. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Ha, ha, ha, ha, hahaha! Alespoň tohle si přečtěte, protože u tohohle se fakt smát nebudete. Dva zoufale nudní exoti - jeden model "moderuji všechno a směju se tomu leda sám", a druhej model pak nelidsky vypadající zrůda, jehož nejvtipnější moment byl v reklamě na T-mobile. Trapně strojený s vymyšlenejma historkama o tom, co se (ne)stalo - to je gro tohohle seriálu. Raději snad koukat do zdi, než na tohle. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z prvního dílu těžce průměrný cestopis. Nejvíc mě na něm irituje komentář, ve kterém si Sokol neustále trapně utahuje z Pavláska a jejich příhody jsou složeny z polopravd (ten velbloud asi vážně nemusel do nemocnice). Fakta o Dubaji mě zvlášť nezaujala, těšil jsem se na nějaké konkrétní zážitky z cesty, které byly pojaty nicméně tak nějak útržkovitě. Bohužel ani zdaleka nepokořena laťka, jakou nasadil třeba Dan Přibáň a jeho Trabanti. Ještě zřejmě dám šanci dalším dílům, ale už teď se děsím, jak tato tragikomická dvojice zprznila třeba moje oblíbené Japonsko... ()

char_t odpad!

všechny recenze uživatele

Když si producent uvědomí, že všechny záběry stojí za prd, zkusí z toho nadabovaným komentářem udělat úmysl, a ještě to zhorší. Uf. Tohle fakt bolí. Kamera neschopná, takže z cesty uvidíme velký kulový. Scénář mimo, vzdělávání spočívá v přečtení prvního odstavce z wikipedie. Chemie mezi dvojicí úplně nulová, humor se nekoná vůbec. Fakt lituju producenta, který těmhle dvěma joudům tu cestu zaplatil. Nejhorší je, že to vypadá, že se na tom "výletě" nebavila ani ta ústřední dvojice. Prostě utrpení pro všechny. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama