Reklama

Reklama

La Línea: Policajti proti všem

(seriál)
  • Španělsko La línea: La Sombra Del Narco (více)
Španělsko, 2020, 2 h 10 min (Minutáž: 29–38 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Kousek od pobřeží Afriky leží španělské město La Línea, ve kterém se to hemží pašeráky drog. Policisté spolu se starostou ale chtějí situaci změnit. (Netflix)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to dost depresivní noir. Zachytit se podaří jen zlomek drog. Poptávku určují spotřebitelé, kteří si zničí životy. Nejhorší je, že drogy berou i některé těhotné drogy. Zde už hranice osobní svobody končí. Někteří policisté vypadají nevyhořelí. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Na Netflixu ty drogy rádi a máme tu další dokument o drogách,tentokrát víc specializovanější k policejní práci či spíše jednoho města v La Línea.Určitě to není tak skvělý jako byl dokument DOPE taky od Netflixu,který ukazoval obě strany mince.Zde je to kromě jedný holky co pašuje a snad tři věty z druhý strany,kompletní znovuobjevení sil ve Španělsku proti drogovým mafiím.Určitě zajímavě pojatý dokument u Gilbraltalských vod,přeměny města a i toho starostu,který my tam vůbec nepasoval.Na co musím vědět,že vyhrál volby to fakt netuším.Jinak dobrý nadstandart.75% ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi ten postupný přerod z beznaděje v euforii, nelíbila se mi ale forma. Raději bych víc akce a méně mluvících hlav, které navíc vyprávěly de facto totéž. Nelíbilo se mi, že se tvůrcům nepodařilo vytvořit ústřední postavu/ postavy. Někoho, s kým bychom se mohli identifikovat. Bylo to polovičaté. Stejně jako moje hodnocení. Nemělo to pořádnou šťávu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Môžu spôsobovať nevoľnosť, úzkostné stavy a depresiu!!! Zaujímavý dokument ktorý mapuje prácu polície v boji proti pašerákom drog v španielskom prístavnom meste, ktoré je vstupnou bránou pre narkotiká do Európy. Priestor dostane aj opačná strana, ľudí ktorý sa týmto nelegálnym biznisom živia, oceniť možno nestrannosť dokumentu a mnoho pravdivých informácii napríklad o nízko pošte zle vyzbrojených a platených policajtov ktorá stoja aj proti mladistvým informátorom ktorý za jediný večer zarobia viac ako je mesačný príjem policajta v Španielsku či o drahých advokátoch a skorumpovaných sudcoch...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama