Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

Asi tohle budu opakovat u jakéhokoliv hororu. Neukazujte monstrum. Obzvlášť pokuď je celá pointa filmu že se neví zda na lidi vážně útočí vlkodlak nebo ne (chápu že to má vlastně být double twist, ale to prostě nefungovalo). Film je rozpolcený mezi rodinným melodramatem, horrorem, komedií a detektivkou. Celkově si pak scénárista, režisér a lead herec toho na sebe vzal asi trochu moc a dohromady to všechno padá jako domeček z karet. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela dost povedený film, který je technicky zručný, překvapivý i napínavý. Cummings ale neměl do hlavní role obsazovat sebe. Role mu nesedla. Je prostě jen nesympatická až karikaturní. Potěší poslední filmová role Forstera, kterého už i dějově přidržují na nohách. Měl jsem ho rád. Nevybral si špatný film na závěr. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych řekl, že komediální prvky ve snímku takřka nejsou pokud tedy tvůrci nepočítají výbuchy hněvu hlavní postavy. Dále jsem si nějakou dobu i říkal, že dám 3 hvězdy, ale dojem z filmu mi pokazil především konec a několik zásadních děr ve scénáři, které tu kvůli spoilerům nebudu rozebírat. 45% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí horor z vidlákova? No tvári sa to tak, ale v skutočnosti to je trošku inak. Je to celé pojaté strašne divne. Postavičky mestečka sú bláznivé ale skôr otravným spôsobom. Starý šerif, ktorý je rád, že ešte žije. Jeho syn zase totálne nesympatický magor a ostatní viac či menej zmätení. Hororovú atmosféru to príliš nemá. Scény útoku postrádajú napätie a ani toho gore sa poriadne nedočkáme. No a pointa to úplne zabila. Má to len pekné zasnežené lokácie malomesta a sympatickú policajtku Riki Lindhome. Celkovo ale aj napriek krátkej stopáži dosť veľká nuda. 4/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama