Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Sakurai Shinichi netouží po ničem jiném, než si užívat klid a pohodlí vysokoškolského života. To se však nelíbí o rok mladší dívce jménem Uzaki Hana, která si pamatuje Sakuraie ze střední školy jako velice aktivního a společenského člena plaveckého mužstva a proto pohled na samotářský a lenošivý život, který teď mladík vede, dívce dost vadí. Uzaki se rozhodne zvolit velice radikální způsob jak zajistit, aby se Sakurai necítil osamělý a nelenil – prostě ho bude pronásledovat na každém kroku a bude s chlapcem trávit svůj volný čas, kdykoli jí to studium dovolí. Mladík z toho není samozřejmě vůbec nadšený, ovšem díky dívčině vytrvalosti a bizarnímu šarmu to nakonec může být začátek velmi krásného vztahu... (Jeoffrey)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (2)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Často jsem slýchal, že je Uzaki velmi kontroverzní anime. Lidem se dokonce snad i nelíbilo, že je Uzaki někde v reklamě na Červený kříž. Co je ale kontroverzního na anime, které je vlastně přesně tím, co slibuje v názvu, tedy že Uzaki si chce vyjít? Třeba přehnaná sexualizace hlavní hrdinky? Takže mi chcete říct, že drobné dívky s velkým poprsím neexistují, nebo že je na nich něco špatně? Jistě, je to ecchi a spoustu pozornosti u pánského publika tu zabírá "příběh" (plot), díky kterému se dotyční rychle naučili nové slovní spojení Sugoi Dekai (So Big nebo Super Huge), ale je to především příběh o dvou odlišných povahách a o jejich zábavné interakci. Jsou to totiž právě hlavní postavy, které vše táhnou, zbytek postav je tam spíš v roli diváku, kteří si to co se děje až přehnaně užívají. K tomu ecchi, ano sem tam se najde, někdy je až přehnaně cpané na sílu, ale pozor, našly se dva momenty (VR a Melouny na pláži), kdy jsem se zasmál u boobie grabu, což se mi naposledy stalo asi před pěti lety! Vše je hlavně o tom, jak se vám bude líbit samotná Uzaki, která je energická, zábavná a ztřeštěná, což mám rád, ale zároveň je hodně neodbytná a já se dokážu vcítit do pozice Sakuraie a chápu, že ne vždy je mu to příjemné. Také jsem jednou zažil, že mě jedna dívka chtěla pořád někam brát, psala mi SMS klidně třicetkrát za den, i když já jí odpovídal ani ne na třetinu a rozhodně to nebylo ani z poloviny tak zábavné, jak mi zdejší seriál tvrdí, což ale bylo způsobené hlavně tím, že Jeoffrey neměl zájem... Také je to hodně postavené na klasickém japonském nedorozumění. Hodně vtipů je o tom, že někdo něco špatně chápe, něco si špatně vykládá a po pravdě ne vždy je to vtipné. Další výtka je k animaci, postavy jsou za mě OK, ale to používání 3D modelů na pozadí (třeba auta) jsem nikdy moc nemusel, i když ano chápu, že je to levnější a na to hlavní, tedy na postavy a jejich interakci to nemá vliv. Takže jak jsem si to užil? Líbilo se mi to důležité - vztah mezi oběma hrdiny, který měl chemii (sám jsem jednu episodu sledoval s miskou rýže), ale ke zbytku bych našel nějaké ty výhrady. Druhá série je již potvrzená a pokud na ní budu mít čas, tak se podívám. Ta první u mě končí na nějakých 6,3/10 ()

dudo24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť som sa bavil. Humor mi sedel a veľa krát som sa nahlas smial. Príbeh, postavy, dej sú štandardné, takže ak v niektorých pasážach chýbalo vtipkovanie medzi charaktermi, tak to boli síce príjemné ale možno trochu hluché miesta. Seriál mi pripomínal anime Wotakoi: Love is Hard for Otaku.  Čo prvej sérii môžem vytknúť je iba prianie aby sa tam neprestávalo hláškovať. Hodnotím slabými štyrmi hviezdami. Musím ešte vyzdvihnúť nápad autora navliecť Uzaki do trička s nápisom, "SUGOI DEKAI", bolo to mega vtipné. ()

Reklama

Galerie (286)

Reklama

Reklama