Reklama

Reklama

Jak na... s Johnem Wilsonem

(seriál)
  • USA How to with John Wilson
Trailer 2
USA, (2020–2023), 8 h 22 min (Minutáž: 25–29 min)

Tvůrci:

John Wilson

Režie:

John Wilson

Scénář:

John Wilson

Kamera:

John Wilson

Hrají:

John Wilson (průvodce), Kyle MacLachlan
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Jak na... s Johnem Wilsonem, dokumentární seriál točený z pohledu první osoby, uvádí neurotický Newyorčan, který se snaží udílet cenné rady pro každý den, zatímco se potýká s řadou vlastních problémů. John je kameraman a zároveň vypravěč, který v této komické odysee sebepoznání tajně dokumentuje životy ostatních Newyorčanů a konfrontuje diváky s podivnými rozpory moderního života. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele JamesSi k tomuto seriálu (6)

Jak na... s Johnem Wilsonem (2020) 

Úplně jiný zážitek než u pořadů Nathana, který zde figuruje jako producent. Za mě to humorem má nejblíže k Joe Pera Talks to You, akorát to místo maloměsta na severovýchodě USA sledujeme NYC. A narozdíl od Joe Pery, který je jen falešným dokumentem, John Wilson skutečně dokumentuje dění ve městě a vytváří z toho malou video-esej. A jako videographer je John fakt dobrý. Spoustu záběrů muselo mít práci nalézt a John má na ně skvělé oko. Vlastně je to prodloužený následovník jeho předchozích krátkých internetových filmů. ()

Jak na zapamatování si snů (2021) (S02E05) 

Skvělá epizoda. Zvlášť ta část s fanoušky Avatara mě dostala. Film, který pro byl většinu celkem průměr, se stal životním smyslem pro pár lidí, kterým změnil život. Pro někoho ta postava Jakea Sullyho na vozíčku, která unikla své životní situaci, byla jednou z mála životních radostí. Smutné, ale vlastně hodně zajímavé, jak to v životě je. A Johnův sen o prádelně s vařiči byl také dokonalý. ()

Série 3 (2023) (S03) 

Další skvělá série, škoda, že už poslední. John Wilson se ocitá v místě mimo signál, na veřejných záchodcích i na replice Titaniku. Předposlední epizoda si skvěle hraje s realitou tohoto pořadu. Poslední skvěle sérii uzavře s mluvením o reinkarnaci a smrti. A dostaneme spoustu bizarních situací a postav nejen z New Yorku. Poslední rozhovor v poslední epizodě mi dal trochu mráz po zádech, upřímně. Snad John dostane ještě někdy možnost ve svých filmech pokračovat a snad dokáže splatit tu hypotéku, kterou si vzal v druhé sérii. Geniální, originální, fascinující. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama